Mama Deliei a sărit în apărarea artistei, după ce cântăreața a făcut o serie de declarații despre motivele pentru care nu vrea să aducă pe lume un copil. Vedeta a explicat că a deveni mamă nu este o prioritate pentru ea, ci este de părere că ar trebui să fie felicitate femeile care aleg să nu facă lucrul acesta.

Mama Deliei i-a luat apărarea artistei

Ca de fiecare dată, declarațiile Deliei au fost interpretate în fel și chip de către internauți, iar filmarea respectivă a devenir virală pe internet în doar câteva ore și a adunat sute de comentarii în care oamenii nu i-au respectat deloc decizia, ci au criticat-o pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Au fost, de asemenea, foarte multe persoane care au înțeles ceea ce a avut de zis și care sunt de părere că nimeni nu ar trebui să îi judece alegerile, pentru că doar ea știe ce este mai bine pentru ea. Dan Negru, de exemplu, consideră că întrebarea legată de venirea pe lume a unui copil nu ar trebui să fie adresată niciunui cuplu, pentru că nimeni nu are dreptul să intre așa în intimitatea unor oameni.

Mama Deliei a avut și ea ceva de zis în acest sens și i-a luat apărerea fiicei sale, fiind de părere că acelea nici măcar nu se pot numi declarații, pentru că blondina doar glumea și a trecut deja de faza cu deranjatul prin intermediul spuselor sale. În plus, Gina Matache a mai zis că fiecare știe este în casa și în viața lui, iar fiica sa nu este datoare să ofere explicații nimănui.

"Delia a depășit de mult faza cu deranjatul. Delia se joacă. Are stilul ei de a se juca. Ea glumește. Nici nu știi când vorbește serios. Ea își mai pierde timpul când nu mai are ce face. Dar nu e treaba nimănui.În primul rând fiecare știe ce este în casa lui, ce e în viața lui. Și nu e datoare să dea explicații nimănui. Repet: ea se joacă. Are stilul ei de a glumi. De multe ori o mai sun și eu și o mai întreb și ea îmi spune: 'Hai, mă mamă. Tu mă cunoști pe mine de pe Facebook sau de pe Instagram?", a declarat mama Deliei, conform fanatik.ro.

Mama cântăreței a mai spus și că fiica ei a făcut acea filmare, din simplul motiv că se plictisea, dar și pentru că s-a săturat să primească mereu întrebări legate de copil. Femeia o cunoaște destul de bine și știe când are chef de glume pe internet, așa că nici nu mai urmărește astfel de lucruri. Ea știe și că fiica ei face anumite lucruri, doar pentru a-și ocupa timpul între concerte.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

"Eu o cunosc. Când o văd așa (n.r. râde), îți dai seama, cunoscându-i stilul, nici nu mai stau să mai citesc. Le știm foarte bine noi pe ale noastre, nu trebuie să ne spună x sau y ce să facem. Alea nici nu sunt declarații. Sunt pur și simplu o joacă, să-și umple timpul când se plictisește înainte de concerte. Acolo, chiar era după un drum lung și aștepta să intre pe scenă. Nu avea ce să facă în hotel.", a mai zis Gina Matache.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.