Într-o conversație pe care Delia a purtat-o cu fanii ei, în urmă cu doar câteva zile, artista a explicat clar care sunt motivele pentru care nu dorește să aducă pe lume un copil. Așa cum era de așteptat, mărturisirile sale au atras după ele un val de reacții în mediul online venite, inclusiv, din partea unor persoane publice.

Dan Negru, reacție după mărturisirile Deliei

Delia și-a deschis din nou inima în fața oamenilor care o urmăresc în mediul online și le-a spus acestora care sunt principalele motive pentru care nu vrea să devină mamă, deși a mai vorbit despre acest subiect și în trecut. Din dorința de a fi clar pentru toată lumea, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu a enumerat tot felul de motive, iar multă lume a judecat-o aspru pentru afirmațiile sale pe platformele sociale, unde filmarea respectivă a devenit virală în doar câteva ore și unde a adunat sute de comentarii acide din partea internauților.

Nu mai este un secret nici faptul că Delia este una dintre puținele vedete de la noi din țară care nu dau doi bani pe spusele oamenilor. Cântăreața a făcut mereu ceea ce și-a dorit, cu riscul de a fi criticată, a călătorit în toată lumea și s-a bucurat de fiecare moment, dorind să facă același lucru și în anii următori, copilul nefiind în cazul acesta pe lista sa de priorități cum nu a fost nici până acum. Mai mult de atât, este de părere că ar trebui felicitate femeile care aleg să nu rămână însărcinate, pentru că sunt oricum prea mulți oameni care fac rău Planetei.

După ce mai multe persoane publice și-au dat cu părerea despre afirmațiile sale, a venit și rândul lui Dan Negru să facă același lucru. Prezentatorul a făcut o postare pe Facebook despre asta, unde a început prin a spune că i se pare josnică această întrebare, considerând că doar un mitocan intră așa în intimitatea unui cuplu. Deși are doi copii, a declarat că nu este treaba lui ce nu alți oameni din jurul său.

„E josnică întrebarea "de ce nu aveți copii?". E armă în multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezidențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au. Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări. De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul . Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă. "De ce nu aveți copii" e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totuși, oricât de ticăloși am fi, "fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni", a scris Dan Negru, pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.