Delia nu își dorește să aducă pe lume un copil și a spus acest lucru, ori de câte ori a avut ocazia. De asemenea, de-a lungul timpului, a spus și de ce a deveni mamă nu se află pe lista sa de priorități, doar că recent le-a vorbit fanilor ei din mediul online în detaliu despre acest aspect.

Delia nu vrea deloc un copil și a explicat din nou de ce

Delia a ajuns la vârsta la care multă lume ar fi sperat să o vadă cu un copil, doar că vedeta nu își dorește acest lucru de la viața sa și nu este prima dată când o spune. Artista este de părere că nu toate femeile trebuie să devină mamă, iar ea nu are de gând să se afle pe lista celor care dau naștere unor copii, din tot felul de motive despre care le-a povestit și fanilor ei din mediul online, prin intermediul unor Story-uri pe care le-a postat recent și despre care mulți au avut ceva de comentat, așa cum se întâmplă de fiecare dată când vine vorba de ea.

A deveni mamă nu se află pe lista sa de priorități, iar acesta chiar nu mai este un secret pentru nimeni. Este genul acela de femeie care preferă să se bucure de viață, să călătorească și să facă doar ceea ce îi poftește inima, indiferent de ceea ce ar spune gura lumii, motiv pentru care mulți dintre fanii ei o apreciază enorm. Cântăreața primește des întrebarea de ce nu nu face un copil, iar de data aceasta a oferit un răspuns detaliat din care speră ca toată lumea să înțeleagă esențialul.

Delia consideră că ar trebui să fie felicitați oamenii care nu fac copii, pentru că toată lumea face și nu este nevoie ca atât de multe femei să devină mame. De asemenea, a ținut să precizeze că este plină planeta de oameni care nu au grijă de ea și care fac mai mult rău decât bine, care poluează și care consumă multă hrană. Artista nu își dorește încă un stres în plus, fiindu-i mai bine așa.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.