Delia și-a pus viața în pericol de dragul muzicii, iar despre acest lucru a vorbit în cel mai recent interviu pe care le-a acordat. De asemenea, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu și-a amintit de anumite momente din copilărie, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera sa.

Cum își pune viața în pericol Delia

Delia se află pe lista celor mai cunoscute artiste de la noi din țară, care ani buni de carieră în spate și care a făcut tot felul de sacrificii de dragul muzicii. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, în multe dintre momente, dar nu s-a dat niciodată, a mers înainte cu capul sus și s-a gândit mereu doar la rezultatul final. Despre copilăria sa, vedeta a zis că a fost una extrem de frumoasă, pentru că pe vremea aceea, nu existau telefoane mobile și avea timp să facă multe alte lucruri diferite de cele care le atrag atenția copiilor din ziua de astăzi.

„A fost o copilărie foarte drăguță pentru că am prins o perioadă în care nu existau telefoane mobile și internet și am avut timp să fac tot felul de lucruri. Să mă cațăr în copaci, să mănânc corcodușe. Îmi amitesc că ne cățăram în toți pomii fructiferi, primăvara și vara, și culegeam de toate, prune, caise, mere.”, a declarat Delia, pentru fanatik.ro.

În perioada licelui, a recunoscut că mai avea ore la care nu mergea, din cauza simplului fapt că nu o interesau și mergea fie în Parcul Carol, fie pe Dealul Mitropoliei. De asemenea, vedeta a povestit că în trecut a avut o relație apropiată cu mama sa, dar fugea de sora sa, fiindcă între există o diferență de 9 ani și i se părea că o face de rușine ținându-se după ea. Acum, ar da orice să petreacă tot mai mult timp unul alături de cealaltă, dar și cu nepoții ei pe care îi iubește enorm.

„Între mine și Oana este o diferență de 9 ani, încercam să scap de ea destul de des, dar se ținea după mine, pentru că era un copil. Eu fugeam de ea pentru că mi se părea că mă face de rușine, era mică, bebeluș, și eu trebuia să stau cu prietenii mei cool fără să fie și sora mea mai mică acolo.”, a adăugat vedeta.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Viața de artist nu este deloc una ușoară, iar artista s-a obișnuit deja cu faptul că trebuie să facă anumite sacrificii pentru cariera sa. Crede că traiul pe care îl are acum merge perfect cu notorietatea pe care o are, dar și cu satisfacția financiară pe care o are. Există, totuși, dezavantaje pe care le are un artist precum ea și anume că nu are un stil de viață sănătos, că este plecată mai tot timpul și că în cea mare parte a timpului este nevoită să cânte noaptea și crede că fiind foarte mult pe drumuri implică niște riscuri și pericole la care se supune.

„Plusurile sunt cele evidente, cumva notorietatea și satisfacția finaciară pe care le ai merg perfect cu viața de artist. Iar minusurile sunt faptul că nu apuci să ai un stil de viață ordonat și nu ai o rutină sănătoasă. Ești plecat foarte multe zile să cânți noaptea, când ar trebui să dormi, ziua te culci, trăiești într-un haos care nu este foarte sănătos pentru nimeni. Mai ești și foarte mult pe drumuri ceea ce înseamnă că ești supus pericolelor tot timpul.”, a declarat Delia, pentru sursa citată.

Citeste si:
Șerban Huidu, în pericol de moarte de mai multe ori. Cum crede că...
Șerban Huidu, în pericol de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.