Delia a fost la un pas de a fi în mijlocul avalanșei din Alpii italieni, care a avut loc în urmă cu doar câteva zile, unde au murit șase persoane, iar alte opt au fost rănite. Vedeta a scăpat ca prin minune și nu poate decât să fie recunoscătoare pentru lucrul acesta, mai ales că ari fost toate șansele să se afle și ea printre persoanele afectate de acest incident.

Delia, despre tragedia din Dolomiți

Pe data 3 iulie 2022, în Alpii de Est, o porțiune masivă din capacul ghețarului de pe vârful Punta Rocca s-a prăbușit. Cel puțin cinci elicoptere și unități de câini pentru salvarea eventualelor victime s-au deplasat în zonă.

Fanii Deliei care știau despre ea că este plecată exact în zona cu pricina și-au făcut griji pentru ea, crezând că și ea s-a aflat în mijlocul avalanșei respective, ceea ce nu s-a întâmplat din fericire. Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu este o mare iubitoare a aventurilor montane și și-a dorit din sufșet să ajungă în Alpii italieni, dar nu înainte de a se informa despre locul respectiv.

La scurt timp după ce a avut loc tragedia din Dolomiți, Delia a oferit o serie de declarații despre tragedie, în care le-a dat celor care o urmăresc câteva sfaturi, în cazul în care sunt ca și ea pasionați de traseele montane să le aleagă cu o mare atenție și, în același timp, să folosească un echipament adecvat. În plus, Delia a spus clar că ea și soțul ei au evitat zona ghețarului, pentru că în această perioadă a anului. există riscul unei avalanșe și nu au vrut să li se întâmple ceva rău, ci au preferat să fie prudenți.


”Am citit și noi despre tragedia din Dolomiți. Eram de o săptămână în zona Dolomiti, zilnic am făcut diferite trasee. Ieri, eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei. Am evitat, însă, zona ghețarului, pentru că atunci când e foarte cald, ca acum, există riscul de avalanșă. De azi suntem pe Coasta de Azur. Recomandăm tuturor pasionaților de trasee montane să aleagă cu atenție traseele și să folosească echipament adecvat”, a declarat Delia, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.