Răzvan Munteanu a fost acuzat că a dat țeapă pe piața crypto, iar la câteva zile după ce oamenii i-au sărit în cap, partenerul de viață al Deliei a simțit nevoia să se apere. De asemenea, omul de afaceri a atras atenția asupra faptului că ei ar trebui să facă diferența între glumele pe care le face soția sa și ce speculează oamenii din jur.

Răzvan Munteanu, după ce a fost acuzat că a dat țepe pe piața crypto

Partenerul de viață al Deliei a fost acuzat că a dat mai multe țepe pe piața crypto și nu a putut rămâne indiferent în fața situației în care a fost pus. Răzvan Munteanu le-a transmis chiar și un mesaj celor care au încercat să îl punî într-o lumină proastă pe internet. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că acesta și-a câștigat notorietatea pe piața crypto și că mulți oameni au investit sume considerabile în acest business. Din păcate, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit și se pare că s-au pierdut sume de bani imense.

După toate acestea, unii i-au sărit în cap omului de afaceri și l-au acuzat că este singurul vinovat pentru sumele e bani care au dispărut din conturile lor, motiv pentru care el nu a mai stat cu mâinile în sân și a simțit nevoia să spună ceva în apărarea sa și le-a spus oamenilor că ar trebui să se informeze și singuri din alte surse, nu să țină cont doar de sfaturile specialiștilor în crypto, unde se încadrează și el.

La un moment dat, Răzvan Munteanu a precizat că este o mare minciună faptul că s-au pierdut banii familiei și că oamenii ar trebui să facă diferența între glumele pe care partenera sa de viață, Delia, le face și ce speculează lumea, penturu că doar ei știu cât de mult muncesc pentru banii pe care îi au.

”Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a declarat Răzvan Munteanu, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina...
Ce diferență de vârstă este...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.