Delia și partenerul de viață, Răzvan Munteanu, și-au ales destinațiile de vacanță până anul viitor și le-au vorbit celor care stau cu ochii pe ei, în mediul online, despre planurile lor de viitor, enumerând și toate locurile în care și-au propus să ajungă până la jumătatea anului viitor.

Delia și Răzvan, planuri de vacanță

Răzvan Munteanu și Delia sunt căsătoriți încă din 2012 și încă de pe atunci le-a plăcut să călătorească împreună și aproape că nu există loc în care să își fi dorit să ajungă și să nu o fi făcut-o deja. Artista este o mare iubitoare de călătorii pe munte, iar printre destinațiile sale de anul acesta se află și Munții Alpi, unde cel mai probabil se va simți în largul ei. De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că banii nu au reprezentat niciodată o problemă pentru cei doi soți, care muncesc din greu și care au succes pe toate planurile.

Aceștia se bucură din plin de fiecare zi din viața lor și când nu sunt ocupați cu concertele sau afacerile de care se ocupă, cei doi soți sunt plecați în afara țării. Deliei îi place să aibă totul planificat din timp și tocmai de aceea s-a gândit încă de pe acum care sunt destinațiile de vacanță pentru întregul an, dar și pentru primele luni ale anului 2023.

În perioada imediat următoare, vrea să plece în Munții Alpi, iar mai apoi pe plajă în Saint Tropez și la un festival căruia nu i-a dezvăluit numele, dar unde este ferm convinsă că se vor distra de minune. După aceea, și-au propus să plece în Elveția, dar și în alte locuri dragi sufletului lor. Până când va susține concertul de pe 8 martie, blondina are totul planificat și este recunoscătoare că își poate îndeplini visurile, fără să ducă lipsa banilor așa cum se întâmplă în cazul altora. De asemenea, îi place să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face în vacanțele sale și de aceea și-a creat chiar și un cont de Instagram pentru a posta imagini de prin locurile pe care le-a vizitat.

”Urmează să plecăm la munte, în Munții Alpi. După care mergem la plajă, Saint Tropez. După care ne întoarcem, festival, nebunie trei zile, ziua ta apoi. După care plecăm iar în Elveția, după care plecăm în Norvegia, facem trasee. După care ne întoarcem și urmează Islanda, după care Scoția. După care ne întoarcem, în toamnă mai vedem ce și cum, e posibil să mergem la plajă pe undeva, de unde a plecat toată lumea. După aceea mergem în New York, după care se face decembrie, avem treabă, în ianuarie mergem în Asia, iar în februarie mergem în Filipine, după care avem concerte de 8 Martie, după care mergem în Singapore, Bali și închidem cu Tokyo”, au spus cei doi soți în mediul online, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Cele mai bune destinații pentru luna de miere în 2023
Cele mai bune destinații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.