Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au mutat împreună și sunt foarte fericiți, iar recent au făcut câteva mărturisiri despre frumoasa lor poveste de iubire, care s-a conturat în ciuda faptului că îndrăgostiții vin din lumi total diferite, după cum chiar ei au declarat.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, despre relația lor

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar au preferat să fie discreți în ceea ce privește relația lor, până în momentul de față. Aceștia nu doar că au vorbit despre faptul că s-au mutat împreună, dar au dat și detalii mai puțin știute despre ei. Au planuri serioase de viitor, dar nu se grăbesc deloc, ci au de gând să ia totul pas cu pas, pentru a le ieși așa cum trebuie. Tot ce știe îndrăgitul chef este că vrea să construiască alături de iubita lui multe lucruri, doar că în ritmul lui.

Acum știu că vreau să construiesc, nu mă grăbesc nicăieri. Vreau să merg la pas, s-o țin pe Doina de mână pe toate întinderile de nisip din lume, s-o plimb pe toate bărcile, iar ea să-mi spună toate poeziile din lume.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro.


Cei doi îndrăgostiți sunt foarte diferiți din toate punctele de vedere, singurul loc punct comun fiind cel legat de televiziune, dar cu toate acestea au reușit să creeze o poveste de iubire unică, pe care mulți o admiră. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vin din lumi diferite, ea este o fire calmă, iar el foarte agitat, după cum chiar actrița a zis, dar aceste mici detalii nu au stat în calea iubirii lor nicio clipă, ba chiar i-a apropiat și mai tare.

De asemenea, Doina Teodoru a povestit despre partenerul ei de viață faptul că a avut un șoc, în momentul în care a aflat că ea nu consumă deloc carne, iar în primele luni de relație dădea de înțeles că nu înțelege acest lucru, având în vedere că acesta este punctul lui forte în bucătărie.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

„E absolut evident! Venim din lumi diferite, deși televiziunea este tărâmul comun. Suntem foarte diferiți, el e foarte agitat, eu sunt un pic mai calmă. Nu poate sta locului o clipă, eu sunt în direcția complet opusă, mie îmi place să stau și singură, poate de multe ori izolată, fac meditație. Iar el, cum spuneam, este la polul opus.

Ah, și uite, pentru el a fost un mare șoc că eu nu mănânc carne – pește mănânc, într-adevăr, mai rar, dar de când sunt cu el, mai des. Însă pe el l-a șocat asta și, în primele luni de relație, se tot făcea că nu înțelege că nu mănânc carne. Cu atât mai mult cu cât ăsta e punctul lui forte în bucătărie. Dar până la urmă am ajuns la un echilibru din punctul ăsta de vedere.”, a povestit Doina Teodoru.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Actrița a povestit și cum a decurs prima lor întâlnire, care a avut loc în bucătăria lui Cătălin Scărlătescu a invitat-o, după ce mai multe zile la rând i-a trimis multă mâncare în locurile pe unde se afla, uneori chiar și la filmări. I-a plăcut enorm să îl vadă în elementul lui, mai ales că adoră faptul că iubitul ei este foarte pasionat de ceea ce face.

„Prima întâlnire a fost foarte drăguță… El mă tot suna, îmi tot trimitea mâncare pe unde eram, pe la filmări, și până la urmă am zis: „Hai să și ieșim!. Și m-a invitat la el la bucătărie, pe terenul lui, evident, unde se simte el confortabil. M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele, evident că pe mine nu mă interesa asta. Dar mi-a plăcut să-l văd în elementul lui. Îmi place, cum spuneam, că este foarte pasionat de ceea ce face. Ăsta e un lucru important.”, a adăugat Doina Teodoru.

Citeste si:
Ana Baniciu, despre relația cu Edy Kovacs. Cum s-au cunoscut:...
Ana Baniciu, despre relația...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.