Cătălin Scărlătescu a recunoscut, în podcast-ul moderat de Speak, cine este persoana care l-a convins să accepte provocarea de a participa la America Express. Nu este vorba despre frumoasa lui parteneră de viață, Doina Teodora, așa cum probabil se aștepta toată lumea.

Cătălin Scărlătescu, despre participarea la America Express

Noul sezon al cunoscutei și îndrăgitei emisiuni, America Express, este pe cale să înceapă, iar Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, formează una dintre echipele care au acceptat să plece în aventura vieții lor. Invitat în cadrul podcast-ului lui Speak, îndrăgitul bucătar a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre cariera sa, despre primii lui ani de muncă și despre toți banii pe care îi câștiga la vârsta de 22 de ani, despre proiectele pe care le are în desfășurare, dar și despre participarea sa în cadrul competiției de la Antena 1.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sorin Bontea, prietenul și colegul lui de la Chefi la Cuțite, a fost unul dintre concurenții emisiunii și tocmai de aceea, Cătălin Scărlătescu a avut mare încredere în spusele sale. Fostul concurent a încercat să îl convingă faptul că nu este pe bune și că ar trebui să participe pentru a se convinge de lucrurile acestea. Odată ajuns acolo, el a realizat că nu este deloc așa cum se vede din fața micilor ecrane, ci mult mai greu de atât.

A avut parte de multe aventuri pe care nu le va uita pentru toata viața și în care i-a fost pusă serios la încercare răbdare. Nu se consideră un om pretențios, dar are nevoie de un confort minim pentru a funcționa cât de cât, de care în mod evident nu a avut parte în America Express. În ceea ce privește locurile în care s-a cazat, acesta a spus că a fost un singur loc spectaculos, în rest nu poate spune că a stat cu drag în locuințele respective, dar nu a avut de ales.

„Eu am nevoie de un confort. La mine e foarte simplu: apă cală și prosoape moi. În rest, pot să dorm pe jos. (...) Vreo câteva cazări au fost ... nu oribile .... (...) Am mai auzit că se văietau (n.r. în alte sezoane), dar mi-a spus Bontea ”hai, mă, că e vrăjeală”. (...) Am avut o singură cazare spectaculoasă și am avut câteva horor.”, a povestit Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcast-ului.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.