Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și i-a zis partenerei sale de viață, Doina Teodoru, tot ce a avut pe suflet în ceea ce privește participarea lor în cadrul emisiunii America Express. El a găsit curajul de o face, în cadrul show-ului online Podcastito Express.

Ce i-a reproșat Cătălin Scărlătescu partenerei sale

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost eliminați din cadrul emisiunii America Express, când mai era doar un pas până în marea finală. Au regretat enorm că nu avut șansa de a lupta până la cap, dar nu au mai avut cum să repare trecutul. Recent, cei doi îndrăgostiți au fost invitați în cadrul show-ului Podcastito Express, moderat de către Nelu Cordea și Cătălin Bordea, cei care au fost la rândul lor în pericol de eliminare în cea mai recentă ediție a emisiunii, doar că au avut ceva mai mult noroc.

În cadrul emisiunii online, au fost la ordinea zilei și glumele despre Andreea Bălan, care a încălcat regulile concursului, fiind în stare de orice doar pentru ca ea și Andreea Antonescu să ajungă primele la Irina Fodor. Faptul că Doina Teodorul era mereu corectă și respecta regulile, îl enerva la culme pe partenerul său de viață, cafre crede că din acest motiv au și pierdut unele probe.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

Aceste reproșuri au venit pe neașteptate, doar că Scărlătescu nu a mai putut ține în el faptul că au ajuns să pkiardă mai multe probe în fața adversarilor lor, când ar fi putut trișa și ei, pentru că scopul scuză mijloacele în unele cazuri. Nu doar el a remarcat acest lucru la partenera lui de viață, ci și adversarii lor, inclusiv Nelu Cortea care a făcut și el câteva afirmații în acest sens, în stillul lui caracteristic și stârnind amuzamentul tuturor.

„Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici”, a zis Nelu Cortea.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.