Cătălin Bordea și Livia, frumoasa lui parteneră de viață, nu își doresc copii, iar concurentul de la America Express a dat câteva declarații în acest, cu riscul de a fi judecat pentru spusele sale. Comediantul a explicat clar de ce nu vor să devină părinți, dar nu au exclus varianta de a adopta, la un moment dat.

Cătălin Bordea nu vrea copii

Cătălin Bordea era cunoscut și îndrăgit și înainte de participarea sa la emisiunea America Express alături de bunul lui prieten, Nelu Cortea. Aceștia nu doar că au reușit să ajungă foarte departe în concurs, dar au ajuns repede și la inimile celor din fața micilor ecrane care și-au dorit să afle mai multe lucruri despre ei, despre carierele lor, dar și despre viețile lor private.

Faptul că Bordea este căsătorit de ani buni cu Livia, de care s-a îndrăgostit încă din anul 2012, când și-au dat și seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Între ei nu au existat neînțelegeri și nici certuri majore care să le pună în pericol căsnicia. Având în vedere că au o vârstă și o căsnicie frumoasă și de lungă durată, mulți s-au întrebat dacă au de gând să devină, într-o bună zi părinți, iar el a fost foarte sincer în privința acestui subiect, deși poate nu a zis tocmai ceea ce își doreau fanii.

Ei bine, concurentul de la America Express a povestit că nici ea, nici partenera sa de viață nu își doresc să aibă un copil, iar el nu este genul acela de părinte clasic și chiar dacă mulți i-au zis că nu are de unde să știe până nu devine efectiv tată, nimic nu-l poate convinge. Crede, de asemenea, că acum nici vârsta nu îi ajută în acest sens, că timpul trece mult prea repede și că, în cel mai rău caz, vor adopta un copil.

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să face asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil”, a declarat Cătălin Bordea, în podcast-ul moderat de Bobonete.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.