CRBL a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D unde, printre altele, a vorbit și despre prietenia cu Oase. Artistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor și a recunoscut că a fost un moment dureros pentru el, iar la un moment a făcut și dezvăluiri despre o eventuală împăcare între ei.

CRBL a vorbit despre cearta cu Oase

CRBL și Oase au fost foarte buni prieteni în trecut și și-a făcut amintiri frumoase împreună. Au trecut, însă, câțiva ani de când s-au certat, iar recent artistul a dat detalii despre tot ceea ce s-a petrecut între ei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântărețul a spus, în primul rând și în primul rând, că a fost un subiect extrem de dureros pentru el, în clipa în care s-a produs ruptura, dar că îi mulțumește lui Oase pentru tot ce au trăit împreună. S-a simțit trădat la vremea aceea, dar i-a înțeles mai apoi motivele.

"Este un subiect care a fost extrem de dureros pentru mine în momentul în care s-a întâmplat această ruptură. S-a tot discutat asta pentru că noi am fost acolo și am făcut o imagine bună pentru că eram prieteni de foarte mult timp. Am făcut foarte multe lucruri împreună pentru care eu îi mulțumesc și sigur este și reciproc pentru că chiar s-au întâmplat foarte multe.

Retail jobs

Am fost trădat în momentul acela, e un subiect mult mai elaborat apropos de motivele pentru care s-a întâmplat această trădare. Eu cumva am înțeles motivele lui", a declarat CRBL, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ceea ce l-a deranjat, de fapt, pe CRBL a fost felul în care a comunicat și faptul că i-a întors obrazul ca prieten, fără ca nici măcar să îi spună cum avea de gând să procedeze. L-a durut și nu îi este frică să o recunoască, mai ales că a lansat chiar și o melodie despre prietenia lor în care s-a descărcat. Mai apoi, a decis să analizeze varianta de la început și a filtrat informațiile, moment în care a obținut o „variantă mult mai curată”, așa cum a numit-o chiar el.

"Ce m-a deranjat foarte tare a fost comunicarea și decizia să nu merg să pun obrazul într-o direcție, să mă bazez pe tine ca prieten și tu îmi întorci spatele fără să îmi spui. Aici a fost durerea mai mare. Am încercat ca piesa respectivă să o fac mai mult ok, cu problema mea, dar era o problemă pe care o știa toată lumea. Apoi am filtrat-o și a ieșit o variantă mult mai curată, varianta de acum", a mai povestit artistul, la Kanal D.

Citeste si:
De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America...
De ce s-au certat Cătălin...

Artistul a spus și că îi lipsește destul de mult Oase, pentru că au trecut prin multe lucruri în calitate de prieteni. Nu mai este un secret nici faptul că împreună au reușit chiar să câștige emisiunea Asia Express, cea de pe urma cărora au și început să se certe. Chiar dacă s-au avut ca frații, el a zis la final că nu mai poate face absolut nimic pentru prietenia lor.

"M-a costat, în primul și în primul rând relația cu el. Ne știam de atâta timp... eu consider că am făcut toți pașii chiar și după, dar Bărbosul le aranjează și nu știi de fapt niciodată dacă ne mai vedem, ne mai salutăm vreodată – e fiecare cu ce a ales în viață.

Eu merg mai departe cu tot ce am de făcut. Nu știu dacă există cantitate sau o valoare. Lipsa lui m-a costat, că l-am pierdut ca prieten. Într-un fel sau altul noi nu am fost în acel concurs doar de dragul televiziunii. Noi am fost prieteni înainte de toate, îmi lipsește și el, îmi lipsește să-l am în jurul meu. Tot fenomenul kendama a pornit cu el și uneori îmi lipsește, dar nu mai pot face nimic", a zis la final.

Citeste si:
Bogdan Mocanu, adevărul despre cearta dintre el și Jador: „Ne...
Bogdan Mocanu, adevărul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.