Plecarea la Survivor România, în prima jumătate a acestui an, l-a făcut pe CRBL să se gândească mai mult la el, la familia sa și la țara în care s-a născut și a crescut. Așadar, a decis să facă o ședință de familie și să ia anumite decizii importante împreună, fără să uite să pună pe primul loc viitorul fiicei sale care este la rândul ei pasionată de muzică și care are planuri mari.

CRBL a făcut o ședință de familie importantă

CRBL s-a mutat în urmă cu ceva timp de țară, dar se pare că între timp și-a dat seama că viața lui este în România, de fapt. Astfel, fostul concurent de la Survivor România a discutat cu fiica lui și cu soția și au decis împreună să revină pe plaiurile mioritice, deși acolo nu le merge deloc rău. Dorul de casă a fost cel care i-a determinat să ia o astfel de decizie, mai ales că este destul de greu să își mute toate lucrurile.

Acesta a spus clar că vrea să se întoarcă în România, să facă muzică și să meargă înainte cu ceea ce a început și cu proiectele la care a început să lucreze. Momentan, artistul caută să închirieze un apartament, a făcut toate demersurile necesare pentru a-și muta fiica la vechea ei școală și crede că și ea are nevoie de stabilitate, având în vedere că își face prieteni, este pasionată de muzică și se gândește la cariera sa.

”Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte. S-ar putea într-un an-doi, să ne întoarcem. Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut. Acum cântă coreană.

Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală. Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut. O să zică toți că nu ți-a mers acolo. Nu e adevărat. Elenei îi e dor de țară, sunt mai multe. Acum căutăm apartament de închiriat.”, a declarat CRBL, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

De asemenea, CRBL a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat recent, faptul că are nevoie de patru tone de lucruri pentru a se muta, dar că va vinde o parte dintre ele, iar câteva dintre încălțările sale vor fi scoase la licitație, pentru a nu le lua pe toate acasă și, de asemenea, pentru a mai obține niște bani în plus de care va avea nevoie la mutare. Nici mașinile nu le păstra, deoarece ar fi costurile mult prea mari și oricum nu ar fi potrivite în țara noastră.

”Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei.Am o pereche care costă 17 mii de Euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Dacă îmi dă cineva 10 mii, eu sunt mulțumit. Am 600 de kendame pe care le păstrez în Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu aducem în țară, costă prea mult și nu sunt din peisajul ăsta.”, a mai zis el.

Citeste si:
Cum poți crește coeziunea dintre angajați pe termen lung – 4...
Cum poți crește coeziunea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.