Bogdan Mocanu a oferit o serie de declarații sincere despre situația dintre el și Jador, după ultima ceartă serioasă pe care au avut-o. De asemenea, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit și cum anume au ajuns să se împace, dar și cine i-a ajutat cel mai tare acest sens.

Bogdan Mocanu, despre cearta cu Jador

Jador și Bogdan Mocanu s-au certat în repetate rânduri, dar de fiecare dată au ajuns să se împace dându-și seama de faptul că prietenia lor este cea mai importantă. Aceștia s-au împrietenit încă de pe vremea când erau concurenți în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, pe care Mocanu a și câștigat-o la vremea respectiv. Așadar, au trecut ani buni de când se cunosc și tocmai de aceea, ajung mereu la concluzia că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să lase greșelile în spate și să privească încrezători spre viitor.

Luat la întrebări în ceea ce privește cearta pe care a avut-o cu Jador, Bogdan Mocanu a spus că ei se ceartă așa mereu, când lucrează la un proiect împreună, pentru că în acel moment intervin idei care se bat cap în cap și care vin din partea amândurora. Ultima dată când s-au certat, se pare că manelistul nu ar fi înțeles că prietenul lui se zbătea pentru piesa lui și nici faptul că nu avea niciun interes ca lucrurile să nu îi meargă. Ceea ce l-a deranjat a fost, de fapt, că nu a apreciat implicarea sa în proiect.

"Noi ne certăm așa mai mereu, aproape zilnic Atunci când lucrăm la un proiect împreună cu atât mai mult, pentru că intervin idei care se bat cap în cap. Acum, ultima oară, el nu a înțeles că eu mă zbat pentru piesa lui. Nu aveam niciun interes, pur și simplu voiam cea mai bună versiune și voiam ca mesajul să fie transmis cum trebuie, iar ce ar fi vrut el să modifice la piesă credeam eu atunci că ar fi dăunat și încă sunt de părerea că dăunează. M-a deranjat faptul că nu a apreciat că eu eram așa implicat", a declarat Bogdan Mocanu, pentru wowbiz.ro.

La momentul actual, situația dintre ei este una bună, pentru că au reușit să se împace așa cum o fac de fiecare dată, iar când se întâlnesc, se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat nimic. De asemenea, Mocanu este de părere că nu există nimic pe care să nu poată trece, din moment ce reușesc să realizeze că prietenia lor este scopul principal. Fostul concurent este conștient de faptul că nu toată lumea le dorește binele, dar mai știe că fanii lor și-au făcut griji, când au auzit de cearta lor.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

"Ne-am împăcat cum ne împăcăm noi de fiecare dată. Când ne vedem, ne comportăm ca și cum nu s-a întâmplat nimic și când sunt deschise subiectele iar le discutăm și trecem peste. Nu cred că există ceva peste care să nu putem trece atâta timp cât vedem că prietenia noastră este scopul principal. Dacă nu avem interese ascunse unul față de cealalt, eu cred că din prietenia noastră nu pot ieși decât lucruri frumoase", a mai zis el, pentru sursa de mai sus.

"Foarte multă lume și-a dorit să ne împăcăm și s-au speriat când au văzut că ne-am certat. Foarte mulți ne vor binele, dar sunt și oameni care nu vor să ne împăcăm, sunt oameni, susținători de-ai mei și susținători de-ai lui care poate cred că suntem o influență proastă sau au păreri rele despre noi.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Poate doar acești oameni să nu își dorească să fim prieteni, în rest, în procent de 90% din toată țara văd această prietenie ca un simbol și nu am vrea să îi dezamăgim", a adăugat Bogdan Mocanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.