Jador vrea să le întindă o mână de ajutor tinerilor aflați la început de drum, care sunt foarte, foarte talentați și care sunt mari iubitori de muzică, dar care nu au fost băgați în seamă până acum. Ce le-a povestit cântărețul fanilor lui și care sunt cerințele pe care le are.

Cum și-a propus Jador să ajute tinerii aflați la început de drum

Jador se află pe lista celor mai iubiți cântăreți de manele, fără niciun fel de îndoială, dar i-a fost destul de greu să ajungă acolo unde este acum. Artistul a pornit de jos, mai ales că provine dintr-o familie modestă care nu i-a putut oferi tot ceea ce și-a dorit, pe vremea când era copil, dar pentru care a muncit din greu. La începutul carierei sale, și-a propus să facă atât de mulți bani, încât cei dragi lui să nu mai ducă lipsă de nimic, așa cum se întâmpla în trecut și după ce le-a ridicat casele fraților lui și și-a ajutat mama, s-a gândit la el și s-a mutat în casa visurilor sale.

Ei bine, timpul a trecut, iar Jador a decis să îi ajute și pe cei datorită cărora a ajuns unde este acum și anume fanii lui. Cântărețul de manele și-a propus să le întindă o mână de ajutor celor care sunt talentați, știu să facă muzică și o iubesc, dar care nu au avut ocazia să arate nimănui ceea cea pot sau nu i-a băgat nimeni în seamă, după ce și-au încercat norocul. Jador vrea ca toți cei interesați să îi trimită o piesă în privat, iar dacă produsul final va fi destul de bun, din punct de vedere al textului pe care să-l fi realizat chiar el, artistul va face tot ceea ce îi va sta în putință să îl ajute în mod real.


Înainte de a încheia mesajul pe care l-a avut de transmis, Jador i-a sfătuit pe cei care cântă bine și au ureche muzicală, dar nu sunt niște textieri foarte buni să nu îi scrie, pentru că nu este interesat. Crede, de asemenea, că este foarte important ca oamenii respectivi să aibă caracter.

”Aștept în privat o piesă făcută de voi. Dacă ești tânăr, talentat, îți place să faci muzică și știi să scrii foarte bine, cel mai important pentru mine e să fii un textier bun.

Dacă-ți confirmă toată lumea că ai o voce bună, că ai ureche muzicală și știi să scrii, n-ai de cât să-mi dai un mesaj pe Instagram pentru a-ți urma visul. Vreau să îi ajut pe toți cei care vor să cânte pentru că nu există un astfel de om în realitate, care să ajute copiii, decât să facă bani cu ei, dar eu chiar vreau să vă ajut. Cei care vor să devină cântăreți și să aibă o șansă în a cânta, n-au decât să-mi dea un mesaj. Cel mai important e caracterul în viață”, a zis Jador, pe Instagram.

Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.