Jador și-a făcut apariția în mediul online într-un fel în care fanii lui nu l-au mai văzut până acum. Acesta a dorit să le arate celor care îl iubesc și îl susțin, încă de la începutul carierei sale, faptul că oricât de sus a ajuns, nu a uitat de unde a plecat și nici nu îi este rușine de lucrul acesta. Internauții au reacționat imediat.

Jador, ipostaza în care nu a mai fost văzut până acum

Jador este acum unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, dar nu a avut întotdeauna succes și nici banii pe care îi are la momentul actual. Artistul a trăit la țară, iar părinții lui au muncit din greu pentru a-i crește pe el și pe frații lui, dar erau și zile în care d-abia aveau ce pune pe masă, iar el nu poate uita vremurile acelea grele pentru el și pentru ai lui, dar nici nu îi este rușine să vorbească deschis despre modul în care a crescut.

Acum, deși este sus și și-a ajutat frații să își construiască locuințele la care au visat și chiar și-a luat și el o casă de mii de euro de care este mândru și pentru care a muncit din greu. Pe vremea când avea câțiva lei în buzunar și-a propus să facă o grămadă de bani, pentru a le oferi un trai mai bun celor care i-au dat viață și care au făcut numeroase sacrificii și a reușit. La momentul actual, părinților lui Jador nu le lipsește nimic, iar el este recunoscător pentru tot ceea ce a primit de la viață.

Pentru a le demonstra celor care îl susțin că nu a uitat deloc de unde a plecat, și-a făcut apariția pe Instagram într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum, iar admiratorii lui au reacționat imediat. Cei mai mulți oameni sunt bucuroși că Jador nu este la fel ca toți ceilalți artiști care pleacă de jos și care, după ce termin faimoși, nu se mai uită în urmă. Artistul a mai precizat și că avut parte de o viață tumultoasă, în care a întâlnit oameni care au fost buni cu el, dar și oameni care l-au tratat urât, dar cel mai important este că a rămas același indiferent de locurile prin care a fost purtat de viață.

„Nu îmi este Rușine de unde provin, viața mea a fost una tumultuoasă cu oameni buni și rai dar eu rămân același indiferent unde ma duce viața!”, a notat Jador, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...


„De la țară sunt și eu și nu îmi este rușine cu asta,la țară este cel mai frumos!!Oameni de la țară se descurca oricând 😊sa ai grija de sufletul tău!”, „Cel mai cinstit moldovean!❤️ Bravo Jador 😘😘♥️♥️♥️🙏”, „La țara-nfloresc toți pomii, de la țară vin si domnii! Felicitări”, Nu avem de ce să ne fie rușine, nu trebuie să ne justificăm, te iubim Jador”, „Te iubim mult Jador”, „Omul nu uită de unde aplecat”, „Un om bun cu suflet care înveselește lumea”, „De asta te admira toată lumea si te iuțește”, „Viata pe care ai avut-o, te definește omul care ești acum! ❤️”, „Să nu îți fie niciodată rușine cu ce ți-a dat Dumnezeu bro, așa te vreau, baftă în continuare ❤️”, Ma bucur ca nu te ai schimbat,ai rămas acel Ionuț muncitor,care își urmează visele si de la tine am învățat sa lupt pt visul meu, te iubim Jador!😍❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să...
Lidia Buble a trăit cu 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.