Jador și-a propus să își termine studiile, iar recent le-a dat vestea și fanilor lui din mediul online care au fost fie surprinși de decizia artistului, fie s-au bucurat pentru el. Acesta s-a înscris deja la master și este gata pentru un nou capitol din viața sa, fiind pregătit și să meargă la cursuri, pentru a rămâne cu ceva în urma acestor studii.

Care sunt planurile lui Jador

Jador se află pe lista celor mai iubiți artiști de la noi din țară și drept dovadă cea mai recentă piesă pe care a lansat-o se află încă din ziua în care a fost urcată pe YouTube pe primul loc în Trending. Nu poate decât să se bucure de succesul pe care îl are, dar nu se culcă pe o ureche, ci se gândește serios și la viitorul lui nu doar din punct de vedere al muzicii. În acest sens, cântărețul a decis să înscrie la master, pentru că după cum a declarat chiar el, nu îi place să lase lucrurile neterminate cu atât mai puțin când vine vorba de studii.

Ei bine, în urmă cu puțin timp, acesta le-a făcut fanilor de pe rețelele sociale câteva dezvăluiri care în mare parte i-au lăsat mască pe aceștia. Deși, la un moment dat, a fost nevoit să își lase studiile deoparte de dragul muzicii, Jador nu a vrut să renunțe chiar de tot, ci a amânat momentul cât de tare a putut el. Acum, însă, a venit vremea să se înscrie la master și a ales unul pe gustul lui. Așadar, s-a încris la Comunicare în afaceri, la Academia de Studii Economice, motiv pentru care este foarte mândru.

"Nu las niciodată lucrurile neterminate. Îți dai seama că ajută. M-am înscris la Comunicare în afaceri, la Academia de Studii Economice.", a declarat Jador, pentru spynews.ro.

De asemenea, Jador a spus clar că se va ține de treabă și că deși, poate, nu va merge la chiar toate seminariile, mai mult ca sigur va merge la cursuri, deoarece vrea să învețe ceva și să rămână cu niște noțiuni clare. Crede că acest lucru nu îi va afecta cariera, ba chiar îl va ajuta, mai ales că are doar șase materii pe care la studia, fiindcă pe celelalte le-a studiat acum câțiva ani, când a renunțat la studii pentru a-și urma visul.

"Eu nu fac ca toți ceilalți. Nu o să am toate obiectele, pentru că eu deja le-am luat. Eu mai am doar șase obiecte tot anul. O să studiez doar șase tot anul, sunt doar o oră sau două pe săptămână. Nu solicită foarte mult timp. O să am examene. Probabil nu mă voi duce la seminarii, dar la cursuri cu siguranță mă duc.", a mai zis el, pentru sursa citată.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.