Denisa Filcea a renunțat la mai multe lucruri importante pentru ea în trecut, după ce a devenit mamă de fată. Vedeta nu regretă nimic din toate acestea, deoarece este de părere că este mult mai important pentru ea să petreacă timp de calitate cu micuța ei și a lui Flick.

Denisa Filcea, nevoită să reunțe la anumite lucruri după ce a devenit mamă

Denisa Filcea a devenit mamă, în urmă cu doar câteva luni și este de părere că acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au putut întâmpla până la vârsta aceasta. Ca multe alte femei și fosta Miss Planet a fost nevoită să facă mai multe sacrificii de dragul copilului pe care l-a adus pe lume și le-a făcut o serie de mărturisiri fanelor sale despre ultima perioadă din viața sa.

Partenera de viață a lui Flick nici măcar nu a mai avut timp să se machieze sau să folosească filtrele de pe Instagram, chiar dacă se obișnuise cu ele și îi dădeau o oarecare încredere să apară pe social media. Nu i-a fost deloc ușor să facă aceste lucruri, dar pentru fiica ei este dispusă să încerce orice ce este nevoie.

„De când am născut și înainte, o perioadă, e a treia oară când mă machiez. Deci, în ultima perioadă nu m-am machiat aproape deloc. N-aș avea o problemă să merg nemachiată undeva. Recent, am renunțat și la filtrele de pe Instagram. Să știți că nu este ceva neapărat ușor mai ales când te obișnuiești și o perioadă mai lungă de timp folosești acele filtre. Acele filtre îți dau oarecare ușor să te expui în fața oamenilor”, a declarat Denisa Filcea, pentru Antena Stars.


De când Eva-Maria a venit pe lume, fiecare dimineață este diferită pentru Flick și Denisa Filcea și nu se mai poate ține de un ritual și nu este vorba despre diminețile din viața lor, ci de toate de zilele din ultima vreme. În ciuda aparențelor, ea are timp să se mai și odihnească, mai ales că vedeta este de părere că oricât de agitată ar fi viața sa, este foarte importantă și odihna. De asemenea, nici nu mai merge la salon și a renunțat la multe lucruri de importante pentru ea, doar pentru fiica sa. Nu încape loc de niciun regret, pentru că micuța se află la vârsta la care are nevoie de toată atenția sa, iar mama ei nu are de gând să piardă niciun moment.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

„Fiecare dimineață este diferită, mai ales de când cu Eva, chiar nu mai pot să mă țin de un ritual, dar am grijă, nu doar dimineața, pe tot parcursul zilei. Mă odihnesc și cred că e foarte important. Odihna este foarte importantă. Ce nu mai fac eu? Nu mai pierd timpul la saloane, ore în șir să merg să-mi fac manichiura. Am renunțat la aceste lucruri pentru că este mult mai important să petrec timpul cu Eva și ea are mult mai multă nevoie de mine”, a mai zis vedeta.

În calitate de familie, cei doi soți nu au renunțat la nimic și chiar au mers în vacanțe. Fosta Miss Planet a declarat că fac aceleași lucruri pe care le fac și înainte, ba chiar e mai frumos decât înainte.

„În ceea ce ne privește pe noi ca familie, nu am renunțat la nimic, chiar am mers în vacanțe. Facem exact aceleași lucruri. E mult mai frumos, nu e greu. Cred că oamenii puțin își pun în dificultate vacanțele și viața atunci când încearcă să le pună deoparte, e greu sau ușor? E frumos”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
(P) Cum îți încurajezi copilul să petreacă timp în aer liber?
(P) Cum îți încurajezi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.