Soția lui Flick, Denisa Filcea, a primit o serie de comentarii răutăcioase din partea urmăritorilor, în urma scandalului cu fotografa din Ucraina. Aceștia nu s-au putut abține nici să facă glume pe seama situației prin care trece, iar acesta este un subiect de discuție și pe TikTok, unde zeci de reacții au devenit virale în acest caz.

Soția lui Flick, ținta glumelor pe Internet

Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, au devenit părinți în urmă cu câteva luni. Acest lucru le-a schimbat viețile, dar niciunul dintre ei nu regretă nimic, pentru că din punctul lor de vedere, este cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla. Aceștia își dedică acum întreaga viață creșterii Evei, iar recent au botezat-o. La marele eveniment au luat parte toți cei dragi lor, iar de fotagrafierea evenimentului s-a ocupat o femeie din Ucraina cu care vedeta a pornit un întreg scandal mai apoi.

Partenera de viață a lui Flick a pornit un real scandal pe Internet cu fotografa din Ucraina căreia i-a cerut pozele, la scurt timp după botez, dar care a refuzat să i le trimită pe motiv că nu a primit întreaga sumă de bani pe care au stabilit-o. În partea ei de poveste, Denisa Filcea a spus că a dorit să îi dea cei 200 de euro care i-au fost ceruți în plus, dar nu fără o factură, pentru că ea muncește pentru banii pe care îi are, nu îi pică nimic din cer și nici nu vrea să arunce așa cu ei în stânga sau în dreapta. Având în vedere că nu și-a primit banii, femeia a refuzat să își facă treaba până la capăt, iar un întreg scandal a început pe rețelele sociale.

Vedeta a făcut chiar și un vlog în care le povestește oamenilor prin ce trece, după ce a rămas și fără cont de Instagram, punând asta tot pe seama fotografei, iar de aici până la a primit sute de comentarii din partea oamenilor care au urmărit șirul poveștii a mai fost doar un pas. Unii s-au amuzat copios, în timp ce alții nu aveau nici cea mai vagă idee cine este și de ce nu a plătit fotografa pentru serviciile sale.

„Cine e deșteapta?”/ „Supa de Rolex cu diamante”/ „Să nu vă frustrez mai tare🤣🤣🤣👍🏼 eu mor de râs 🤣🤣🤣🔥”/ „Wow ce paradox🤦‍♀️”/ „Și n-a avut 400€ să dea fotografei de la botezul fetiței ei…”/ „Să mă lămurească și pe mine cineva… Ce muncește ea? 😁”/ „Fotograful i-a cerut 400 eur, iar ei ofereau 200 euro… Marea „vedetă” plânge după 200 euro 😅”/ „Nu ai schimbat apa, din cauza asta ai așa multe aere”/ „Unde donăm? Cum ar zice alții 😂”/ „Așa pățești când te-ai obișnuit cu mocangeala😂”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Beneficiile serviciilor de internet fix pentru afaceri
Beneficiile serviciilor de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.