Anamaria Prodan vrea să intre în politică și a transmis un mesaj legat de acest subiect, pe contul ei oficial de Instagram. Impresara a povestit care este formațiunea pe care a ales-o și, îndeosebi, de ce vrea să facă acest pas extrem de important din viața sa.

De ce vrea Anamaria Prodan să intre în politică

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut parte în parte, în fața casei unde au locuit împreună. Filmările au devenit virale pe internet, iar la scurt timp după aceea. ambii au decis să își scoată certificat medico-legal și să depună plângere împotriva celuilalt. Așadar, cei doi foști soți au obținut ordin de restricție unul împotriva celuilalt.

Faptul că a fost agresată atât verbal, cât și fizic de către fostul ei partener de viață a făcut-o pe impresară să se gândească mai bine la ceea ce își dorește să facă pe viitor. Recent, ea a reușit să își ia toți fanii prin surprindere, după ce le-a făcut o serie de devăluiri cu totul și cu totul neașteptate legate de decizia pe care a luat-o de a intra în politică. Vedeta s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partid din care face parte Codrin Ștefănescu, în calitate de secretar general, cea mai mare dorință a sa fiind aceea de a apăra drepturile femeilor.

Într-un mesaj pe care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf l-a postat pe contul ei oficial de Instagram, a transmis că numai femeile care a trecut prin situații asemănătoare știu cum este să ți destrame lumea pe care te-ai luptat să o construiești făcând o serie de sacrificii. De asemenea, a explicat că trădarea se simte mai ales în cazul unei femei care este mândră de ea, orgolioasă și care, mai ales, își cunoaște adevărata valoare. La un moment dat, nu s-a mai putut abține și despre fostul soț pe care l-a așezat pe un piedestal, pe care l-a transformat în centrul Universului ei și pe care l-a promovat așa cum a știut ea mai bine.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a decalarat Anamaria Prodan, pe contul ei oficial de Instaram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.