Anamaria Prodan i-a făcut un parastas mamei sale, iar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, impresara a spus ce anume crede ea că nu i s-ar fi întâmplat în viața, dacă regretata Ionela Prodan ar mai fi trăit. Îi simte enorm lipsa mamei sale, femeia care a ajutat-o enorm și de la care a avut multe lucruri de învățat.

Anamaria Prodan i-a făcut parastas mamei sale

Ziua de astăzi, 6 octombrie, este una extrem de dureroasă pentru Anamaria Prodan care ar fi trebuit să își sărbătorească mama, dar în schimb dă de pomană pentru sufletul ei. Marea artistă ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, iar fiica sa alături de mai multe persoane dragi ei au mers, în urmă cu doar câteva ore, la Cimitirul Bellu din Capitală, pentru a o pomeni, moment în care fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a făcut și o serie de dezvăluiri despre ceea ce crede ea că s-ar fi întâmplat, dacă femeia care i-a dat viață ar mai fi fost printre noi.

Ei bine, impresara este ferm convinsă că ea și tatăl copiilor ei nu ar fi ajuns în situația în care se află acum, în cazul în care Ionela Prodan ar mai fi trăit, deși a susținut acum ceva vreme că femeia a avertizat-o în repetate rânduri în legătură cu soțul ei în care avea încredere orbește și pe care îl considera soarele familiei lor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că au pozat în familia perfectă, în ciuda problemelor pe care le aveau, dar nici faptul că pentru mulți erau un exemplu și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge la divorț.

„Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Ba chiar mai multă, după cum deja toată lumea știe, cei doi s-au bătut cot la cot în fața casei în care au stat împreună în jur de 15 ani, motiv pentru care ambii soți au avut nevoie de îngrijiri medicale și s-au ales cu dosar penal. Așadar, scandalul dintre ei nu a ajuns la final, deși după cum chiar ea a zis la parastul mamei sale, soțul ei nu mai face parte din familia lor, ceea ce era clar pentru toată lumea având în vedere certurile din ultima vreme.

„Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele”, a mai zis ea, potrvit sursei citate.

Citeste si:
Anamaria Prodan, fericită alături de noul ei iubit. Ce mesaj a...
Anamaria Prodan, fericită...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.