Cătălin Botezatu a făcut o serie de declarații de următoarea intervenție pe care o va suferi în Turcia, mai exact la Istanbul în spitalul unde a fost în repetate rânduri. Creatorul de modă crede că în urma acesteia starea lui va fi mult mai bună și chiar va putea face și sport, ceea ce îl bucură enorm.

Cătălin Botezatu va fi suferi o nouă intervenție în Turcia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Botezatu are grave probleme de sănătate și nici faptul că, de-a lungul timpului, a suferit mai multe intervenții în afara țării. Mai mult de atât, creatorul de modă și-a făcut un obicei din a merge anual la control în Turcia, pentru a se asigura că starea lui nu s-a agravat și că va reuși să ducă o viață normală. Din nefericire, lucrurile nu au stat tocmai în felul în care acesta și-a dorit, dar crede cu tărie că după următoarea vizită la spitalul din Istanbul, va fi mult mai bine din punct de vedere al sănății și că se va putea apuca să facă și mișcare, un lucru extrem de important pentru el.

Anul trecut, acesta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să se vindece de cancer, iar în viitorul apropiat va ajunge din nou pe patul de spital. Este foarte încrezător că lucrurile vor decurge conform planului și că va ajunge să facă tot ceea ce nu a reușit până acum, din cauza problemlor de sănătate care ani de-a rândul i-au dat bătăi serioase de cap. În ciuda faptului că nu este sănătos, creatorul de modă și-a trăit viața la maximum și a învățat să se bucure de fiecare zi din viața lui, așa cum mulți nu reușesc să o facă.

Recent, într-un interviu pe care l-a acordat, a povestit ce anume se va petrece în următoarea perioadă din viața sa, care nu va fi deloc una ușoară, dar care nu îl sperie în niciun fel. Până în clipa de față, pentru a-și ține boala sub control, a fost extrem de atent la alimentație, tocmai pentru că nu a putut face sport deloc, iar asta l-a ajutat enorm să meargă mai departe.


„Nu este nicio rețetă, dat fiind faptul că am fost și operat acum trei ani. Nici nu pot să fac deloc sport, nu pot să ridic o greutate. Rețeta este că muncesc foarte mult, dar nu mănânc atât de mult. Am o dietă foarte drastică pentru că acum 6 luni am mai făcut și o pancreatită acută. Beau multă apă, beau multă cafea, nu mănânc lucruri grase, decât foarte, foarte rar, multe sucuri naturale.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Va mai urma o intervenție la Istanbul, la spitalul la care m-am operat, după care totul va fi perfect și voi putea face sport”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.