Cătălin Botezatu a spus care sunt greșelile pe care le fac femeile într-una dintre cele mai importante zile din viața sa și anume cea a nunții. Creatorul de modă le-a dat o serie de sfaturi mireselor și chiar crede cu tărie că acestea ar trebui să țină cont de spusele sale.

Cătălin Botezatu, despre greșelile pe care le fac miresele

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară, iar acesta obișnuiește să lea dea sfaturi mai ales doamnelor sfaturi în materie de modă. Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a vorbit recent despre cele mai comune greșeli pe care le fac miresele în ziua nunții și de care crede el că toată lumea ar trebui să țină cont, mai devreme sau mai târziu pentru a avea parte de un eveniment reușit.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie trebuie să le facă, înainte de a păși în fața altarului, este să își aleagă rochia de mireasă. Botezatu a încercat să le explice acestora care sunt greșelile pe care le fac, încă de la bun început și speră că după ce vor auzi toate aceste cuvinte venite din partea lui, să țină cont și să nu îșim mai ruinezi o zi de o asemenea importanță. Ei bine, acesta este de părere că una dintre cele mai greșeli pe care le face o femeie este să își dorească o rochie de mireasă care să se semene cu cea purtată de vreo vedetă.

„La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete. Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1.80 m care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie.

Atunci de multe ori domnișoarele care sunt mai mici de înâlțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină vor arăta ca o butelie cu husă. Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare, e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Mai mult de atât, el a avut câte ceva de adăugat și în ceea ce le privește pe femeile care se confruntă cu kilogramele în plus sau sunt mici de înălțime. Acestea ar trebui să evite din punctul lui de vedere rochiile cu criolină, pentru că nu vor arăta deloc bine pe ele. Cătălin Botezatu a mai zis și că mireasa ar trebui să poarte mereu alb, ci nu o altă culoare, iar despre bărbați a afirmat că ei nu prea dau greș, deoarece țin cont de părerile stiliștilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.