Cătălin Botezatu a dat definiția bărbatului de succes. Acesta a menționat care sunt aspectele pe care le ia în considerare, când se gândește la acest termen, el fiind fără îndoială unul. Sincer ca de fiecare dată, le-a spus fanilor care este cuvântul de ordine al unui om care a reușit în viață pe toate planurile.

Cătălin Botezatu, definiția bărbatului de succes

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes bărbați de la noi din țară, dar a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum, deși mulți sunt de părere că i-a picat totul din cer și chiar au existat multe discuții în acest sens, pe internet. Creatorul de modă nu este admirat doar la noi în țară, ci și peste hotare, la vârsta sa nu face altceva decât să culeagă roadele muncii sale de o viață. Aproape că nu există om care să nu fi auzit de el în România, dar sunt și foarte mulți care nu îi recunosc meritele, ceea ce pe fanii lui îi scoate, adesea, din sărite.

De asemenea, el s-a făcut remarcat și datorită rolului de jurat pe care l-a avut în cadrul competiției Bravo, ai stil!, unde a avut rolul celui mai dur dintre jurați. Cele mai multe dintre concurente se temeau de el și încercau să îl impresioneze, dar unii ar spune că nu a fost mai sever decât fosta lui colegă de la Kanal D, Iulia Albu, care le analiza la sânge ținutele fetelor care se prezentau în fața ei fie că erau ele persoane normale, fie că erau vedete.

Ei bine, Cătălin Botezatu chiar este un om care are succes și care a avut mereu, iar rugat să definească bărbatul de succes în viziunea sa, acesta a afirmat că este vorba despre cel care muncește din zorii zilei până noaptea târziu și care are niște idealuri bine stabilite, fără să viseze. În cadrul aceluiași interviu, creatorul de modă a precizat faptul că sacrificiul este cuvântul de ordine al unui asemenea bărbat, pentru că este nevoit să muncească mult, să sacricie timpul, viața personală, dar și sănătatea pentru a reuși ceea ce și-a propus în viață.

„Bărbatul de succes muncește de dimineața până seara, are niște idealuri, nu visează cai verzi pe pereți. Sacrificiul este cuvântul de ordine la un bărbat de succes , pentru că trebuie să sacrifici viață personală, sănătate, să muncești de dimineață până seara și să fii conștient că ești un exemplu permanent pentru societatea în care trăiești”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.