Maurice Munteanu a transmis un mesaj dur pentru femeile care nu știu să-și educe copiii, după ce a asistat la un episod care i-a lăsat un gust amar. Acesta nu s-a putut abține să nu le vorbească și celor care îl urmăresc în mediul online despre ceea ce a văzut și nici să comenteze pe marginea subiectului.

Ce mesaj le-a transmis Maurice Munteanu celor care nu știu să-și educe copiii

Maurice Munteanu este recunoscut pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată. Multă lume îl apreciază enorm, pentru simplul fapt că este capabil să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată, fără să se preocupe de părerea pe care oamenii o au despre el sau despre cele afirmate. El s-a făcut remarcat, din acest punct de vedere, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, unde a comentat de fiecare dată aparițiile concurentelor fără a le favoriza pe niciuna dintre ele. Juratul a fost și criticat pentru părerile sale, dar niciodată nu le-a dat importanță gurilor rele, ci a preferat să fie sincer cu riscul de a-i supăra pe mulți.

Recent, juratul de la Kanal D a avut parte de o întâmplare care i-a lăsat un gust amar și care l-a enervat în egală măsură, în timp ce se îndrepta către un magazin de cartier. Maurice Munteanu a observat o femeie care, în incinta unui loc de joacă, un băiat un vârstă de cinci ani care s-a împiedicat, s-a lovit și care mai apoi a fost aspru certat de către o femeie care, cel mai probabil, era bunica sa. Mai apoi, micuțul a fost lovit în repetate rânduri de către femeie, un lucru total greșit după părerea acestuia.

„În timp ce mă îndreptam discret către un și mai discret magazin de cartier, aud un urlet. Mă uit discret în dreapta și, în incinta unui loc de joacă pentru copii, văd un băiat de vreo cinci ani care se împiedicase alergând și care, cel mai probabil, se julise la genunchi. Nimic mai firesc! Nu trec 2 secunde și aud un alt urlet. De data aceasta unul războinic! „Ionuț, te nenorocesc, te joc în picioare!”. Și spre băiat se îndreaptă o doamnă, probabil bunica.

Zdrang! Îi arde o scatoalcă ce îi zdruncină copilului karma. Copilul începe să urle și mai tare. „Aaaa, îți bați joc de mine?”. Și îi mai arde una, de data asta decisivă, să fie sigură că lecția de parenting a reușit și azi, a declarat Maurice Munteanu pe Facebook.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Maurice Munteanu nu este deloc de acord cu atitudinea femeii respective față de, cel mai probabil, nepotul ei și și-a exprimat opinia pe social media. Nu a fost deloc blând în declarații, ci a mai spus că persoanele de genul acesta nu fac altceva decât să distrugă copiii, încă de la vârste fragede. Ceea ce i se pare și mai grav este faptul că la rândul lor, copiii tratați în felul acesta, vor proceda la fel și se va instala ușor, ușor un dezechilibru. Postarea cu pricina a prins foarte bine în mediul online și a fost distribuită de zeci de persoane care i-au dat dreptate juratului de la Kanal D.

„Îi distrugeți, doamnelor! De mici! Îi faceți pachet. Ei, la rândul lor, vor face la fel și iată cum se instalează discret dezechilibrul”, a mai zis el.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.