Maurice Munteanu și-a amintit de tatăl lui, un om foarte important în viața sa, de la care a avut multe de învățat, dar care și-a pierdut viața în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu”. Juratul de „Bravo, ai stil!” a mai spus și care sunt lucrurile care îl fac fericit, dar și cum își încarcă bateriile de fiecare dată, când are puțin timp la dispoziție.

Maurice Munteanu, despre moartea tatălui său

Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul emisiunii online „Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a vorbit despre multe aspecte din viața, dar și despre locul pe care îl ocupă muzica în existența lui. Juratul a spus că nu ar putea exista fără muzică și că există o piesă românească pe care a ascultat-o de când tatăl lui a murit, pentru că era una dintre piesele lui preferate. Aceasta îi amintește de omul pe care l-a pierdut și preferă să îi mai dea play doar în momentele în care i se face foarte dor de el.

"Muzica a fost tot timpul prezentă în viața mea și nu cred că aș putea să exist eu fără muzică.(...) Ai să râzi, este o piesă românească, este o piesă pe care am ascultat-o când a murit tata, pentru că lui îi plăcea foarte foarte tare și o tot ascult de atunci în momente în care mi se face foarte dor de el. E vorba despre Cea mai frumoasă zi, a lui Alexandru Andrieș", a declarat Maurice Munteanu, la „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

De asemenea, Maurice Munteanu a vorbit și despre lucrurile care îi aduc zâmbetul pe buze și pe care le face, de fiecare dată, cu mare drag. Juratul de la „Bravo, ai stil!” i-a povestit Alexandrei Ungureanu faptul că are momente, în special toamna, când iubește să se plimbe singur prin parcul Cișmigiu din Capitală. După aceea, și-a amintit de unul dintre cele mai frumoase momente de care a avut parte în parcul respectiv, moment care i-a amintit de copilărie.

"Sunt momente, mai ales toamna, când îmi place foarte mult să mă plimb singur în Cișmigiu, seara târziu, mai ales în Octombrie și în Noiembrie. Anul trecut am prins cel mai frumos moment în Cișmigiu, undeva la început de noiembrie, era seară, era târziu, parcul era aproape gol, un miros superbisim pe care îl întâlneam foarte des în copilăria mea, era ceață și era zgomotul acela extrem de dramatic, dar pentru mine familiar cumva, al ciorilor. Foarte multă lume se sperie de ciori, mie mi se par niște păsări fantastice. Sunt foarte smart și nu mă sperie. Știu că sunt oameni care se miră când le spun treaba asta, dar pe mine mă calmează. Le consider un fel de prietene", a adăugat el.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Mai apoi, Maurice Munteanu a vorbit și despre felul în care reușește să își încarce bateriile. Este un mare iubitor al lucrurilor simple precum: mirosul de cafea la ibric sau cel de vinete. Uneori, preferă să se plimbe cu autobozul sau cu troleibuzul, fapt care îl liniște extrem de tare. În felul acesta reușește să se detașeze de tot ceea ce se află în jurul lui.

"Îmi plac chestiile astea foarte simple, e un paradox pentru că îmi plac fie lucrurile foarte sofisticate, foarte complexe, fie lucrurile foarte simple. Mirosul de cafea la ibric, de salată de vinete îmi place la nebunie.

Îmi place să merg cu tramvaiul sau cu troleibuzul, merg cu autobuzul și mă calmează foarte tare. Am momente în care, dacă am timp liber, să zicem o oră îmi face plăcere să mă sui în troleibuz și să fac o tură. Mi se pare un moment care e așa pentru mine, mă detașez și e tipul de acțiune care mă animă și mă ajută să mă detașez", a adăugat Maurice Munteanu.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.