Bianca Drăgușanu a avut un șoc în momentul în care o fană a insistat să ia legătura cu ea, prin orice mod posibil, pentru a-i cere împrumut o sumă imensă de bani. Femeia respectivă avea nevoie de nici mai mult, nici mai puțin decât 14.000 de euro, pe care a promis că îi va înapoia eșalonat. Cum a reacționat blondina!

Biancăi Drăgușanu i s-au cerut împrumut 14.000 de euro

De curând, una dintre fanele Biancăi Drăgușanu a vrut să ia legătura cu ea, nefiind important prin ce mijloc de comunicare ar fi reușit, iar ea considerând că în felul acesta ar putea face un bine sau, cine știe, salva o viață s-a lăsat înduplecată și a răspuns. Ceea ce a auzit mai apoi venind din partea persoanei respective i-a lăsat un gust amar și nu s-a putut abține să nu le povestească tuturor prin ce a trecut, anunțând și că a înregistrat conversația cu persoana respectivă, fiind ferm convinsă că și ea făcea același lucru.

Ei bine, fana cu pricina i-a cerut divei suma de 14.000 de euro, pentru a-și face niște tratamente corporale, cu promisiunea că îi va înapoia banii eșalonat. Persoana aceea se numea tot Bianca și nu voia altceva decât să se simtă mai bine în pielea sa, cu ajutorul unor bani pe care își dorea să îi obțină de la vedetă. Așa cum era de așteptat, blondina nu a vrut să stea prea mult la discuții, ceea ce este și normal, având în vedere situația în care a fost pusă, dar a trebuit să îi acorde femeii aproximativ 20 de minute, pentru a-i oferi și niște sfaturi esențiale.

„Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sunt persoana înapoi, zic: <>, la care îmi spune: <>”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Fana ei a încercat, de asemenea, să îi explice bunele sale intenții și să o convingă să îi ofere acea sumă de bani, deoarece voia să scape de kilogramele în plus, mai ales după ce a scos deja din buzunar pentru același lucru. Bianca Drăgușanu i-a zis, la rândul ei, faptul că slăbitul nu costă și că ar trebui să încerce să arate mai bine cu ajutorul unei diete, nu cu ajutorul unor tratamente corporale pe care nu și le permite. După ce s-a lovit de un răspuns negativ, ea a încercat să îi explice vedetei că roata se întoarce, dacă nu îi întinde o mână de ajutor, dar blondina nu s-a lăsat înduplecată în niciun fel.

Citeste si:
Dorian Popa a cheltuit 4 milioane de euro în ultimii cinci ani:...
Dorian Popa a cheltuit 4...

„Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000 de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat. Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că mi dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa... nu neapărat amenințe sau jignească că nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic a încercat să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau bani îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la... Nebuno care ești, stai liniștită!

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Am încercat să o sfătuiesc și să-i spun că slăbitul este gratis, că slăbitul nu te costă bani. Ca să nu ziceți că aberez, am și înregistrat-o , pentru că eram convinsă că mă va înregistra ea pe mine. Mă rog, femeia sau fata asta de 20 și ceva de ani a încercat să mă convingă pe mine de resursele ei psihologice, pentru că avea un debit verbal și vorbea foarte bine, era un orator bun, că vrea neapărat bani ca să slăească. Frate, ca să slăbești nu-ți trebuie bani, foamea e gratis, sportul e gratis, ambiția e gratis, echilibrul e gratis, somnul e gratis. Ca să scapi de stres, ține minte patru gratis S: sală, soare, sport și somn. N-ai cum frate să-mi cer bani că mi dai tu înapoi”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.