Cătălin Măruță va trimite primul Războinic la Survivor România 2023, iar asta doar cu ajutorul celor de acasă care vor avea un rol extrem de important în ceea ce privește alegerea persoanei cu pricina. Prezentatorul a dat mai multe detalii despre acest subiect, chiar în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Cum va fi ales primul Războinic la Survivor România 2023

Cătălin Măruță a făcut un anunț extrem de important, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii pe care o prezintă la Pro TV. Acesta le-a dezvăluit, așadar, celor aflați în fața micilor ecrane că are ceva ce au numit un „biletul de aur” pentru Republica Dominicană. Ce înseamnă lucrul acesta? Ei bine, înseamnă faptul că moderatorul va trimite primul Războinic la Survivor România 2023, iar telespectatorii au un rol extrem de important în ceea ce privește acest proces.

Sunt anumiți pași pe care toți cei interesați îi pot urma, pe care partenerul de viață al Andrei i-a enumerat la Pro TV, totul întâmplându-se cu ocazia faptului că emisiunea a împlinit 15 ani, iar producători nu au dorit decât să le facă o surpriză frumoasă celor care le-au fost alături încă de la primele ediții și până în zilele noastre, fiindcă fără ei, în mod evident, proiectul nu ar fi fost unul de durată. Este un gest frumos cu ajutorul cărora le pot aduce zâmbetul pe buze celor care îi apreciază. Cei de acasă vor avea ocazia să aleagă primul Războinic, în urma unor teste la care vor fi supuși.

„Dumneavoastră ați fost alături de noi zi de zi, acum ne-am gândit să avem un cadou pentru voi, cei de acasă. Și credeți-ne că ne-am luptat aici, am avut luptele noastre. Astăzi, vreau să vă spun că avem un bilet de aur, care asigură un loc în cea mai dură competiție din televiziune. Primul Războinic de la Survivor România 2023 va fi ales aici de către voi, cei de acasă, în urma unor teste spectaculoase.

Dacă credeți că puteți învinge foame, oboseală, stres, colegi supărăcioși, nervoși, dacă sunteți pregătiți fizic și mental, atunci nu ezitați să vă înscrieți. Vreau să ne convingeți că meritați să primiți șansa pentru a lupta pentru marele trofeu”, a declarat Cătălin Măruță, la Pro TV.

Marian Drăgulescu a fost și el invitat în platoul emisiunii de la Pro TV și a vrut să lea o serie de sfaturi celor care decid să se bucure de una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai grele experiențe din viața lor. Acestuia i-a fost destul de greu în Republica Dominicană și chiar s-a ales cu niște probleme de sănătate serioase de care nu a scăpat prea ușor, nici după revenirea în țară.

Citeste si:
Dana Roba a chemat ambulanța. Starea ei s-a agravat, după...
Dana Roba a chemat ambulanța....

„E greu, dar odată-ți intră și microbul ăla: ‘hai, mă, să văd cât rezist. Mai stau o zi, mai stau o săptămână’. Este o experiență pentru cei mai rebeli, celor cărora le place aventura”, a zis Marian Drăgulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.