Mihai Trăistariu a primit un loc de veci, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, artistul a povestit cine a decis să îi facă acest cadou, dar mai ales de ce anume. Mai mult de atât, cântărețul a povestit și unde anume și unde se află acesta.

Mihai Trăistariu are deja un loc de veci

Mihai Trăistariu se află pe lista celor mai cunoscuți artiști de la la noi din țară, iar în ultima vreme a reușit să intre serios în atenția oamenilor. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri despre unul dintre cele mai ciudate cadouri pe care le-a primit vreodată, dar pentru care s-a bucurat, pentru că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că este extrem de scump. Este vorba despre un loc de veci, despre care el a dat mai multe detalii legat de cine i l-a oferit, de ce, dar și unde anume.

Ei bine, cântărețul a povestit că este cetățean de onoare al orașului Piatra Neamț și tocmai din acest motiv, primarul de acolo a decis să îi ofere lui Mihai Trăistariu un loc de veci, dacă va avea nevoie vreodată de el. Nu este convins de faptul că va beneficia de el, pentru că marea lui dorință este aceea de a se criogena, după ce va trece în neființă, dar nu este convins de acest lucru. Asta nu este tot. Artistul a primit gratuitate și la mijloacele de transport, ceea ce îl ajută enorm.

"Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate și la mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.", a spus Mihai Trăistariu, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.

În urmă cu ceva timp, Mihai Trăistariu chiar a făcut o serie de afirmații despre faptul că își dorește să fie criogenat, dar și despre ce presupune această procedură. Totul a pornit de la un articol despre o persoană care suferea de cancer în fază terminală și a cărei poveste l-a impresionat, dar l-a și făcut mai apoi să își dorească și el să fie criogenat. Vrea să știe că ar mai avea o șansă la viață și crede că aceasta este unica opțiune.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

"Am găsit întâmplător, acum vreo 7-8 ani, pe net, un articol că un baschetbalist celebru din America este criogenat de prin anii 80, când avea în jur de 40 de ani și avea un cancer terminal. Fiind atât de tânăr, au venit unii cu soluția de a-l criogena. Există deja două centre, unul în America și unul în Anglia, costă 70.000 de euro dacă vrei să îți criogenezi tot corpul, 30.000 de euro doar capul.

Ar fi o variantă să știi că măcar ai o șansă, dacă te dezgheață peste 100 – 200 de ani, să îți vindece și cancerul și poate chiar se va trăi mai mult și atunci să îți reiei viața din punctul acela, fără rude și prieteni, dar măcar să știi că nu ai murit și te-au înmormântat", a zis el, pentru sursa citată.

Citeste si:
E scump și să mori în România. Un loc de veci se vinde și cu 6.000...
E scump și să mori în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.