Mihai Trăistariu este și el afectat de scumpirile din țara noastră, din ultima perioadă. Artistul nu vrea, deși este nevoit să scoată din buzunar sume mari de bani pentru facturi, să se chinuie prea tare în propria casă și nici să înghețe.

Mihai Trăistariu nu vrea să înghețe sau să se chinuie

Scumpirile din ultima vreme, din România, sunt o mare problemă pentru multe dintre vedetele de la noi din țară care au fost nevoite să scoată din buzunar sume mari de bani pentru facturile la energie electrică. Mihai Trăistariu se află și el în această situație, dar nu are de gând să se chinuie prea tare sau să facă economie, iar din cauza frigului din ultimele zile a și dat drumul la centrală. Este conștient că îl va costa prea mult la finalul lunii, dar nici nu vrea să înghețe în propria casă, doar pentru a face economie.

Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate. Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari. Mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Ceea ce îl îngrijorează cu adevărat este faptul că are mai multe apartamente la malul mării, pentru care este nevoit să scoată sume mari din buzunar în contextul scumpirilor. Artistul a recunoscut faptul că facturile sunt mult prea mari, iar acest lucru îl pune în dificultate din multe puncte de vedere. Nu îl deranjează să scoată din buzunar mai mult pentru apartamentul personal, dar nu este cazul și în cazul celor pe care le are de închiriat.

“Am în schimb o teamă, că eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280 de lei curentul -300, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente. La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei. Important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.”, a adăugat el.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Cheltuielile foarte mari de la apartamentele pe care le deține la malul mării l-au determinat să caute ajutor în alte părți și chiar să facă un împrumut bancar, pentru a putea acoperi facturile respective, având în vedere că are șase apartamente. Se bucură și că a avut concerte vara aceasta, iar în felul acesta a mai strâns niște bani care îi sunt de mare ajutor în această perioadă. A cântat, de exemplu, în Bârlad, Galați, Malta sau Italia, fiind plecat aproape în fiecare final de săptămănă.

“Din vara aceasta am mers bine și cu concertele. Au început să sune telefoanele, am avut și în Italia, Malta, Galați, Bârlad. Aproape fiecare weekend îmi aduce câte un concert și încet încet trebuie să pun bani acolo, să-mi acoperi datoriile mai întâi.”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.