Mihai Trăistariu nu poate trece peste moartea mamei sale și se gândește tot mai des, în ultima vreme, să recurgă la clonarea femeii, mai ales că o visează de zece ori pe an, încă de pe vremea când și-a pierdut viața și crede că acesta este un semn pentru el.

Mihai Trăistariu, declarații despre clonarea mamei sale

Mihai Trăistariu a fost foarte apropiat de mama sa, iar după ce aceasta a decedat, a suferit enorm și s-a gândit la cum ar putea să o aducă înapoi, deși acest lucru este în mod evident imposibil. Au trecut 16 ani de când femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi și chiar dacă anii au trecut, fiul ei nu a putut trece peste moartea sa și se gândește la cum ar fi dacă ar avea-o din nou în viața, așa că i-a venit ideea de a o clona, idee care pentru unii dintre cei care îl urmăresc li se pare nebunească.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul și-a iubit mama mai mult decât orice pe această lume și tot el a dezvăluit faptul că are momente chiar și acum în care vorbește prin casă de unul singur, ca și cum i s-ar adresa ei. De asemenea, Mihai Trăistariu suferă din cauza faptului că nu poate face tot ceea ce îi trece prin cap, pentru că la noi nu este legal. Ce își dorește, de fapt? Ei bine, să o cloneze pe mama sa, pentru a o avea în viața sa în continuare, având în vedere că ultimii 16 ani din viața lui au fost un calvar în lipsa sa.

Încă de când a murit, Mihai Trăistariu continuă să o viseze, ceea ce îl înspăimântă chiar și pe el. Din câte a zis cântărețul, a visat-o în total de 70-80 de ori. Într-unul dintre visele sale, femeia i-a transmis că dacă vrea să câștige Eurovisionul, trebuie să se îmbrace în alb. În ceea ce privește clonarea sa, el a spus că este posibil ca lucrul acesta să se întâmple, deoarece i-a tăiat un fir de păr, când se afla pe patul de spital, moment în care i-a și zis că o va clona.

“O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori. Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! (…) I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea! Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.