Mihai Trăistariu a făcut o serie de dezvăluiri despre fostele sale partenere de viață, deși are luni bune de când nu mai este într-o relație. Artistul nu a fost niciodată genul acela de bărbat care să aibă noroc în dragoste și nici acum nu se bucură de prezența vreunei femei în viața sa.

Mihai Trăistariu a dat tot din casă

Mihai Trăistariu este genul acela de persoană care nu ascunde prea multe lucruri despre viața lui privată și care mereu a fost sincer cu fanii lui de pe social media și nu numai. Ori de câte ori a avut ceva de zis a făcut-o, fără să îi pese de consecințe și nici de ceea ce vor spune oamenii în urma declarațiilor pe care le va da. Deși a fost mereu sincer, oamenii au avut de fiecare dată ceva de comentat.

Nu poate spune că are succes pe plan profesional, dar nici pe cel personal, pentru că au trecut câteva luni bune de când artistul nu mai este într-o relație, pentru că a preferat să pună afacerile pe primul loc, dar nici la acest capitol nu s-a descurcat prea bine. Pandemia de coronavirus a fost și ea un factor care nu l-a ajutat deloc în ceea ce privește apartamentele de la malul mării pe care le are de închiriat și chiar a fost nevoit să sacrifice unul dintre ele pentru a avea bani, la un momentat, pentru alte probleme care au intervenit în viața sa.

Ei bine, din câte a povestit chiar Mihai Trăistariu pe plan personal nu o duce deloc bine, fiind singur din luna decembrie a anului trecut. Oricât de tare ar fi încercat el să se așeze la casa sa, niciuna dintre relațiile pe care le-a avut nu au funncționat, cel mai probabil, din cauza diferenței de vârstă dintre ei, după cum chiar el a mărturisit. Mihai Trăistariu a mai dat și o serie de detalii despre fostele sale iubite, pe care nu le-a mai dat până acum punând accentul pe faptul că unele dintre ele îl numeau „tati”.

„Din decembrie, anul trecut, sunt singur. M-am învățat așa, deși postările mele erau de genul, ”Unde ești iubire? Te caut”. Eu voiam, m-am și logodit prin 2009. Am vrut tot felul de lucruri, dar nu prea țin relațiile la mine. Poate că diferența de vârstă era… Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau ”tati”, făceam glumițe de genul ăsta. (…) Trebuie să îmi găsesc o fată liniștită, cu un business propriu. Poate i-l fac chiar eu și i-l dau să se ocupe. Sau poate deja lucrează undeva ca lumea, poate directoare de bancă. Nu știu, găsesc eu ceva bun”, a declarat Mihai Trăistariu, conform libertateapentrufemei.ro.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.