Theo Rose și Mihai Trăistariu, dar și multe alte vedete de la noi din țară au fost întrebate ce ar face ele în cazul în care ar avea șansa de a fi paparazzi pentru o zi. Toți au fost extrem de sinceri și au dezvăluit chiar și numele persoanelor pe care ar vrea să le urmărească în tot acel timp, iar unii au spus și de ce ar face acea alegere.

Lui Theo Rose și lui Mihai Trăistariu le-ar plăcea să fie paparazzi pentru o zi

Mai multe vedete din România au fost luate la întrebări legate de ceea ce ar face ele, dacă ar fi paparazzi pentru o zi, iar unul dintre cei care au acceptat provocarea de a răspunde acestei întrebări a fost nimeni altul decât Mihai Trăistariu. În primă fază, artistul a spus că și-ar găsi 10 femei care nu arată tocmai bine și l-ar urmări pe George Buhnici, fiind ironic la adresa declarațiilor pe care jurnalistul le-a făcut recent și despre care s-a tot vorbit, deoarece este curios dacă, într-adevăr, o astfel de femeie nu-l atrage.

Mai apoi, a recunoscut faptul că și-ar dori să stea o zi întreagă pe urmele unui politician român, ca să vadă ce viață duce acesta, în timp ce oamenii obișnuiți se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta. De asemenea, a zis că este unul dintre cei mai mari fani ai lui Mariah Carey și ar sta să o urmărească și pe ea o zi întreagă, pentru a vedea cu e o zi din viața unei cântărețe.

„Dacă aș fi paparazzi, am trei variante! Mi-aș găsi 10 femei frumoase la față și mai plinuțe și l-aș urmări pe George Buhnici care a făcut o declarație recentă și i-aș băga la înaintare doar femeie plinuțe și l-aș urmări, i-aș face poze și să vedem dacă el flirtează cu vreuna sau dacă le ignoră cu desăvârșire așa cum zice. Aș vrea să văd dacă chiar o femeie cu un cap frumos dacă e plinuță, nu-l atrage.

Apoi, aș sta toată ziua pe urmele unui politician român, să văd și eu ce viață duce un politician român, știind că restul populației se chinuie. Vreau să văd și eu cât de greu o duc politicienii, că ei ar trebui să trăiască cot la cot cu poporul.

Apoi, eu sunt fan Mariah Carrey și atunci aș sta o zi întreagă pe urmele ei să văd și eu cum trăiește, cum e o zi din viața lui Mariah Carrey”, a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Theo Rose nu a vorbit prea mult de data aceasta, ci a spus clar că dacă ar avea oportunitatea de a fi paparazzi pentru o zi, ar alege să plece pe urmele lui Carla`Dreams, deoarece este foarte curioasă cum arată în realitate artistul de peste Prut. La fel ca mulți alți colegi de breaslă de-ai săi și artista ar vrea să afle cine este, de fapt, cântărețul care deși nu și-a arătat niciodată fața, a cucerit o țară întreagă cu ajutorul muzicii sale.

„ Dacă aș fi paparazzi pentru o zi, l-aș urmării pe Carla`Dreams să văd și eu cum arată ”, a declarat Theo Rose, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.