Oana Roman și-a scos vila la vânzare, după ce zilele trecute a dat de înțeles că nu era decisă în acest caz. Cei care vor să cumpere sau, cine știe, să închirieze locuința imensă a vedetei trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă de bani, pe care nu multă lume și-o permite.

De ce și-a scos Oana Roman casa la vânzare

Facturile mari la energie electrică, dar și toate scumpirile în general i-au dat mari bătăi de cap Oanei Roman și au pus-o serios pe gânduri. Fiica lui Petre Roman s-a declarat mereu ca fiind o persoană responsabilă în ceea ce privește consumul energiei electrice, pentru că tatăl ei a învățat-o încă de mică faptul că toate resursele pe care le avem sunt limitate și că nu trebuie să facă abuz de ele. Cu toate acestea și deși trimite indexul lunar, s-a trezit cu o facură imensă la energie electrică.

Așa cum era de așteptat, le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre situația cu care s-a confruntat și după ce s-a gândit mai bine câteva zile la rând, a ajuns la concluzia că este mult mai bine să se mute, așa cum spunea pe atunci, într-o locuință mult mai mică în care cheltuielile să fie unul în mod clar reduse, iar pe cea veche să o vândă sau să o închirieze, în funcție de ce doritori găsește. A ajuns și la concluzia că are foarte mult teren pe care nu îl folosește, că nu locuiesc atât de multe persoane în casa respectivă pentru a avea nevoie de atât de mult și că este prea mare bătaie de cap.

„Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?!M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare.

Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a declarat Oana Roman, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Ei bine, la doar câteva zile după ce a făcut declarațiile de mai sus, partenera de viață a lui Marius Elisei a publicat un anunț de închiriere sau de vânzare al casei care se află în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre centură sau spre Pipera. Mai mult de atât, există un teren de 100 de metri pătrați, iar casa dispune de două sufragerii, patru dormitoarea, două băi, trei garaje, un dresssing, dar și un beci. Ultima dată a fost renovată în anul 2019 prin interior, iar în ceea ce privește curtea, Oana Roman a recunoscut că ar fi nevoie de o investiți. Prețul pentru cine vrea să o cumpere este de 480 000 de euro. iar pentru cine dorește doar să o închirieze este de 2500 de euro lunar.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Vrei să achiziționezi o locuință? Iată cum te asiguri că plătești...
Vrei să achiziționezi o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.