Lino Golden a vorbit, în cadrul unui interviu, despre tatuajul cu Alex Velea, având în vedere că mulți dintre cei care îl urmăresc au vrut să știe ce s-a întâmplat cu desenul, în urma scandalului dintre cei doi artiști. Tânărul a fost sincer și a explicat cu lux de amănunte tot ceea ce oamenii voiau să audă.

Ce s-a întâmplat cu tatuajul lui Lino Golden cu chipul lui Alex Velea

Pe Alex Velea și pe Lino Golden i-a legat o prietenie, în urmă cu ceva timp, dar lucrurile au început să se schimbe mai apoi și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceștia au rupt orice fel de legătură. Partenerul de viață al Antoniei l-a tratat pe tânărul artist ca pe copilul lui, a crezut în el când nimeni nu o făcea și l-a ajutat enorm la începutul carierei sale, motiv pentru care îi este recunoscător, în ciuda scandalului dintre ei. Lino Golden nu poate uita vremurile acelea, dar nici nu s-a blocat în trecut, ci și-a văzut de viața lui și s-a ocupat și de cariera sa.

După ce el și Mario Fresh au rupt orice fel de legătură cu "părintele lor adoptiv", multă lume și-a pus întrebări legate de tatajul pe care artistul îl are cu Alex Velea. Invitat la „Fiță cu Adiță”, acesta a fost luat la întrebări și legat de acest subiect, iar el nu s-a abținut să răspundă sincer, așa cum o face de fiecare dată.

Ei bine, Lino Golden încă mai are tatuajul cu Alex Velea și a spus clar că nu știe dacă îl va păstra pentru totdeauna, pentru că au fost foarte multe vorbe rele aruncate în toate părțile și, din punctul său de vedere, nu ar mai avea de ce să păstreze pe piele un om care a spus atât de multe lucruri urâte despre el. În plus, a menționat că și-ar fi dorit să nu existe acest conflict, dar este convins că totul s-a întâmplat cu un scop, pe motiv că nimic nu este întâmplător în această lume. Atât pe el, cât și pe Mario Fresh încă îi critică oamenii pentru tot ceea s-a întâmplat în trecut, fiindcă nu înțeleg cum au stat, de fapt, lucrurile.

"Da! Îl am uite-l aici(...) Nu vreau să te mint, nu știu dacă o să îl păstrez mereu pentru că au fost foarte multe vorbe nasoale aruncate și nu știu de ce să îl mai țin pe omul acesta care își bagă își scoate, încă îmi pune contre când noi ne-am oprit demult.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

Adică, sunt sincer!(...) Mi-aș fi dorit să nu fi existat conflictul asta, dar înseamnă că așa a vrut Dumnezeu. Eu am ajuns la nivelul la care să îmi dau seama că nimic nu e întâmplător. Asta a fost să fie, tocmai pentru că nu a fost ceva care s-a creat în ani, a fost o chestie care s-a întâmplat dintr-o dată și înseamnă că conexiunea noastră nu a fost așa mare de fapt. Oamenii din România nu înțeleg faza asta, e un subiect fumat(...) Oamenii încă ne judecă, nu înțeleg nimic... au trecut trei ani de atunci și încă mai contează. Dacă aș ieși într-o zi să povestesc ce s-a întâmplat e rău și asta nu o spun ca o amenințare, doar că nu se zic, nu ne spălăm așa rufele", a declarat Lino Golden, la „Fiță cu Adiță”.

Citeste si:
Lino Golden avea 100 de kilograme la 16 ani. Cum a reușit să...
Lino Golden avea 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.