Antonia și Alex Velea fac echipă bună împreună pe toate planurile, dar mai ales atunci când vine vorba de copiii pe care îi împreună. Frumoasa artistă a dat o serie de declarații în acest sens, dar a vorbit în același timp despre relația pe care au cei doi, lucru care se întâmplă destul de rar, fiindcă artista preferă să fie discretă când vine vorba despre viața sa privată.

Antonia și Alex Velea, fac echipă bună în ceea ce privește creșterea copiilor

Antonia și Alex Velea au ani buni de relație în spate, iar în tot acest timp, cei doi îndrăgostiți au trecut atât prin momente frumoase de care își amintesc, cât și prin momente grele pe care ar vrea să le șteargă din memorie. Cel mai important este că toate obstacolele din viața lor i-au apropiat și mai tare și i-au făcut să formeze o familie puternică de care sunt mândri. Recent, cântăreața a vorbit despre partenerul ei de viață, dar și despre timpul pe care ambii îl petrec cu cei mici.

Dominic și Akim îi au în permanență pe părinții lor alături de ei, pentru că sunt de părere că acest lucru este important pentru orice copil. Artiștii povestesc cu ei, se uită la desene și se joacă, dar și discută lucruri ceva mai serioase legate de școală. De asemenea, Antonia este foarte recunoscătoare pentru faptul că Alex Velea este atât de apropiat de cei mici și o ajută în tot ceea ce privește creșterea copiilor. De asemenea, ambii se bucură de sprijinul, când sunt plecați la filmări sau la concerte, ceea ce este foarte important mai ales că au avut o perioadă bogată în evenimente.

„Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală și altele. Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte”, a declarat Antonia, pentru playtech.ro.

Cel mai mare sprijin pe care îl are Antonia este chiar partenerul ei de viață pe care îl iubește enorm și alături de care iubește să petreacă timp. Crede, de asemenea, că este este esențial faptul că ea și Alex Velea se susțin unul pe celălalt. Cântăreața l-a descris pe partenerul ei de viață ca fiind un tată extraordinar, implicat, iubitor, iar adesea pentru a sta mai mult cu Dominic și Akim îi ia cu el la studio, ceea ce îi aduce zâmbetul pe buze artistei.

Citeste si:
Cristina Cioran a rămas o mamă singură. Cine o ajută cu creșterea...
Cristina Cioran a rămas o...

„Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine „acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial. Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Cedează cel care a început… Certurile însă nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu”, a mai zis cântăreața, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.