Alex Velea a oferit un interviu în care a povestit care este relația pe care o are cu cei care i-au dat viață. Partenerul de viață al Antoniei le poartă un respect imens acestora, pentru că datorită lor este omul din ziua de astăzi. Faptul că l-au crescut în felul în care au făcut-o și că i-au oferit cea mai bună educație i-au fost de mare ajutor artistului, care a recunoscut că, din când în când, i-a mai speriat.

Alex Velea, despre relația cu părinții lui

Alex Velea a fost mereu genul acela de artist care a fost deschis când a venit vorba despre familia lui sau despre orice alt aspect din viața sa. Nu mai este un secret pentru nimeni fapul că îndrăgitul cântăreț este un familist convins și că ar face orice de dragul familiei sale. De asemenea, toți fanii lui știu despre el că provine dintr-o familie numeroasă de care este mândru și despre care are numai cuvinte bune de zis. A avut multe lucruri de învățat de la părinții lui, iar recent a oferit chiar și câteva declarații despre unele dintre cele mai importante ființe din viața sa.

Ei bine, Alex Velea i-a catalogat pe cei care i-au dat viață drept cei mai buni părinți din lume. După părerea sa nu mai există persoane pe care le-ar putea compara și le mulțumește pentru toate lucrurile pe care le-au făcut pentru el până la această vârstă și nu există suficiente cuvinte pentru a spune ceea ce iubitul Antoniei simte pentru părinții lui. Din câte a povestit chiar el, nu i-a supărat niciodată, ci doar i-a speriat pe vremea când era copil, din cauza faptului că întârzia acasă.

„Am cei mai buni părinți din lume. Nu mai există alții ca ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia. Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru ei. (...) Nu i-am supărat niciodată. I-am mai speriat când eram copil. Că întârziam și nu știau de mine. Își făceau griji. Știți voi ce zic, mai ales cei care aveți copii acum”, a declarat Alex Velea, pentru viva.ro.

Partenerul de viață al Antoniei le este recunoscător celor care le-au dat viață, mai ales pentru educația pe care i-au oferit-o. Aceștia sunt niște persoane foarte credincioase și îi iubește enorm, dar mai ales de atât a spus clar că nu crede în falsa evlavie a unora, tot pentru că a învățat de la părinții lui ce înseamnă să crezi cu adevărat în Dumnezeu. La final, a mai zis că el crede în Dumnezeu și că are o relație bună cu e, motiv pentru care îi mulțumește zilnic pentru toate lucrurile pe care le-a primit și pentru cine este el în ziua de astăzi.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Îl iubesc. Dumnezeu e iubire. Și asta mă ghidează în viață. Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des. Mai ales la câțiva colegi de breaslă. Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți. În spatele vorbelor culese din fel de fel de cărți – pe unele nici nu le-au citit, doar le-au fost povestite de diverși – stau fapte care sunt în antiteză cu ce vor să exprime atunci când vorbesc în citate. Și revenind…am o relație bună cu Bunu. Cred în El și îi mulțumesc în fiecare zi pentru ce sunt și pentru ce mi-a oferit”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.