Mihai Trăistariu a făcut, în cadrul unui podcast în care a fost invitat, câteva declarații despre frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea. Sincer din fire, artistul nu s-a putut abține nici măcar când a venit vorba despre Antonia, reușind în felul acesta să își lase din nou admiratorii cu gura căscată.

De ce se va enerva Alex Velea pe Mihai Trăistariu

Deși podcast-ul în care Mihai Trăistariu a fost invitat în cadrul podcast-ului „Aproximativ Discuții”, pe care îl moderează Gojira pe canalul lui de YouTube a fost urcat în urmă cu două luni, partea în care vorbește despre Antonia a devenit virală d-abia acum. Cântărețul nu a făcut altceva decât să spună ceea ce a gândit așa cum o face de fiecare dată, doar că fanii Antoniei au fost pe fază și l-au la rost pe invitatul lui Gojira și au fost ferm convinși că Alex Velea se va enerva la culme, când va urmări declarațiile respective.

Nu există interviu în care Mihai Trăistariu să nu fi spus ceea ce i-a trecut prin cap, fără a se teme de ceea ce vor spune sau ce vor crede oamenii despre el, după ce îl vor urmări. De asemenea, a fost genul acela de artist care și-a asumat tot ceea ce a afirmat, chiar și atunci când a vorbit despre o mare parte dintre vedetele de la noi din țară, așa cum s-a întâmplat și în cazul Antoniei despre care a zis în podcast-ul lui Gojira că este frumoasă într-adevăr, doar că din punctul lui de vedere nu este o megavoce.

Tot Mihai Trăistariu a zis despre partenera de viață a lui Alex Velea că are multe concerte în toată țara, doar datorită aspectului ei fizic, ci nu pentru că ar fi talentată.

”Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vro megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, a declarat Mihai Trăistariu, în podcast-ul lui Gojira.

Din punctul lui de vedere, în lumea în care trăim, frumusețea vinde mai mult decât talentul, iar Antonia este dovada vie în acest sens.

”Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Citeste si:
Începe un nou sezon de Green Report Podcast!
Începe un nou sezon de Green...

Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a mai zis cântărețul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.