Alex Velea a acceptat invitația Oanei Radu de a merge în cadrul emisiunii de care se ocupă în mediul online, unde a pirmit tot felul de întrebări incomode din partea colegei sale de breaslă. Artista a vrut să afle, de exemplu, care este relația pe care acesta o are cu cei trei copii ai lui și ai frumoasei sale partenere, Antonia, dar l-a întrebat și dacă este un bărbat gelos, având în vedere ce femeie are lângă el.

Alex Velea, despre gelozie și relația cu cei mici

Alex Velea este genul acela de artist care a dat mereu dovadă de sinceritate ân interviurile pe care le-a acordat, oricât de dure ar fi fost spusele sale. De curând, partenerul de viață al Antoniei a mers în platoul emisiunii Detectorul de minciuni, unde a fost luat la întrebări de către gazda emisiunii care și-a dorit să afle tot mai multe lucruri de la el, într-un timp foarte scurt.

La un moment dat, Oana Radu a vrut să știe dacă Alex Velea este un bărbat gelos, având în vedere că este împreună cu una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Ei bine, artistul a spus că nu mai este gelos, pentru că a învățat să nu mai fie și pentru că are mare încredere în ea, precum și ea are în el.

„ Nu, am învățat să nu fiu pentru că la cât e de frumoasă aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum și ea are încredere maximă în mine și pur și simplu avem o relație normală. Anul acesta facem 10 ani de când suntem împreună. Anul 2012 ne-a lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit ”, a declarat Alex Velea, la Detectorul de minciuni.

Întrebat care este relația pe care o are cu cei mici, îndrăgitul a spus cu mâna pe inimă că și-ar da viața, în orice moment, pentru oricare dintre ei. De asemenea, partenerul de viață al Antoniei a spus clar că el nici măcar nu îi ceartă pe cei mici, în momentul în care greșesc, pentru că se ocupă mama lor de tot, mai ales că pe ea o și ascultă mult mai bine.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

În plus, Alex Velea a povestit că ambii încearcă să petreacă tot mai mult timp cu cei mici, să se bucure de timp împreună și să fie prezenți din toate punctele de vedere, ceea ce nu mulți părinți reușesc, mai ales în ziua de astăzi.

„ Mi-aș da viața pentru toți copiii mei. Nu îi cert gratuit sau să îmi văr nervii pe ei, nu îmi place. Nu vreau să simtă ei că sunt supărat, să se reflecte treaba asta în atitudinea mea. Îi tratez normal, dacă greșesc le spun de ce au greșit, dacă au greșit mai mult decât trebuia îi cert.

Îi ceartă mai mult mama lor care uneori e mai înțeleaptă ca mine. Eu nu am știut când să îi cert și acum... Petrecem amândoi la fel de mult timp cu ei și încercăm din răsputeri să fim cât mai prezenți în viața lor ”, a mai zis el.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.