Showbiz 16 Mai 2023 13:37 de Diana Oprișan
Lino Golden avea 100 de kilograme când avea vârsta de doar 16 ani, dar acum arată extrem de bine, este mândru de lucrul acesta și vrea să fie un exemplu pentru cei care îl urmăresc și care, poate, au aceleași probleme pe care le are și el.

Cum a câștigat Lino Golden lupta împotriva kilogramelor

Lino Golden este un idol pentru mulți dintre urmăritorii lui de pe rețelele sociale, mai ales datorită aspectului săi fizic. Deși acum se menține și are un corp la care mulți doar visează, acesta nu a arătat mereu la fel de bine, ba chiar ajunsese să cântărească în jur de 100 de kilograme, la doar 16 ani, motiv pentru care avea probleme în societate. Îi era greu să se integreze într-un grup, să își facă prieteni și a decis astfel că este vremea pentru o schimbare.

Și-a dorit atât de tare, încât a reușit să scape intr-un timp extrem de scurt de 30 de kilograme, iar mai apoi a continuat procesul, a mers la sală și și-a luat prin surprindere toți apropiații care poate nu au crezut în el. Inițial, a început să alerge în parc, moment în care i s-a făcut rău și a realizat că ar trebui să țină o dietă, așa că s-a informat despre ceea ce ar trebui să mănânce și ce nu, iar despre toate lucrurile acestea le-a vorbit și fanilor lui de pe YouTube.

„Când eram gras, adică toată viața mea, aveam la 16 ani 100 de kilograme, iar atunci m-am gândit să slăbesc și a început procesul. Am început să alerg în parc, dar am alergat două minute și era să chem ambulanța, pentru că mi s-a făcut rău. Am început să învăț despre dietă și despre ce trebuie să mănânc. Au venit toate pe parcurs”, a dezvăluit Lino Golden, pe canalul lui de YouTube.

Artistul le-a spus oamenilor care îl urmăresc cum a ajuns la o asemenea performanță și crede că nu s-ar fi întâmplat nimic în lipsa sportului și a unei diete corespunzătoare. Mai apoi, a venit perioada în care a dat bacul, s-a stresat foarte mult și s-a îngrășat în jur de 15 kilograme, pe care în mod clar a fost nevoit să le dea jos, fiind mult mai greu să scape de el după aceea.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

„După ce am început dieta am mâncat numai light, adică salată, piept de pui, ouă, ovăz. Prima chestie a fost alergatul, după a fost și dieta. Au fost super importante ambele chestii. În prima lună am slăbit 10 kilograme, după alergat, iar după două luni încă 10 kilograme și în total, în trei luni, s-au făcut 30 de kilograme. După ce am slăbit atunci, a venit bacul, stresul și m-am îngrășat iar 15 kilograme, iar după a trebuit să le dau jos. A fost mult mai greu”, a mai zis tânărul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.