Lino Golden a transmis un mesaj dur la adresa colegilor de breaslă, care l-au pus serios la zid, la un moment dat în cariera sa. Fostul protejat al lui Alex Velea a ținut în el cât de mult a putut, dar nu a mai rezistat și și-a exprimat durerea în fața tuturor oamenilor care îl urmăresc în mediul online.

Ce le-a transmis Lino Golden colegilor de breaslă

Lino Golden este cunoscut și apreciat de mulți tineri, datorită pieselor pe care le-a lansat de-a lungul timpului, pe care mulți s-au distrat la concertele sale sau la tot felul de petreceri. Una dintre cele mai cunoscute melodii și cele mai de succes se numește „Dau Moda”, piesă pentru care a fost pus la zid de mulți dintre colegii lui de breaslă, care au interpretat-o în fel și chip. De-a lungul timpului, cântărețul a adunat multe frustrări pe seama acestui subiect, dar le-a ținut doar pentru el până acum.

La scurt timp după decesul lui Nosfe, mulți dintre artiștii de la noi din țară au început să se gândească serios la carierele lor și la toate sacrificiile pe care le-au făcut în trecut pentru muzica lor. Sunt lucruri pe care mulți dintre cei din exterior nu le înțeleg, dar care pe care unii îi macină pe interior. Lino Golden este unul dintre cei care au suferit enorm din cauza cuvintelor dure spuse la adresa lui, dar care a preferat să tacă.

Recent, fostul protejat al lui Alex Velea a transmis un mesaj dur, pe contul lui oficial de Instagram, prin care a vrut să atragă atenția asupra faptului că a fost pus la zid din cauza unei piese pe care a lansat-o și care a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a specificat faptul că a fost pus la zis de către industria trap, artiștii neavând o părere prea bună despre alegerea de a lansa melodia cu pricina. Cu toate acestea, Lino Golden a mers pe drumul și a continuat să facă doar ceea ce i-a plăcut. I-a sfătuit pe aceștia că ar trebui să lase toate neînțelegerile și toate părerile despre niște oameni pe care, poate, nici nu i-au cunoscut față în față, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

„Industria asta trap m-a pus la perete și ”mi-a închis ușa”. Mulți dintre colegii artiști și-au făcut o părere și m-au pus într-un colț pentru ”Dau Moda”, uitând că am dus mai departe tot ce au făcut cei de dinainte, ca pe urmă să facă exact ce am făcut eu. Îmi doresc să fiu ok cu toată lumea. Și eu la rândul meu sunt fan al multora dintre voi, colegii mei de ”industrie”. Hai să lăsăm toate mizeriile astea și toate părerile pe care le avem unii despre alții, mai ales că mulți nici nu ne-am cunoscut față în față.”, a notat Lino Golden, pe Story.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.