George Buhnici a primit din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) o amendă în valoare de 20.000 de lei. În urma pedepsei primite, partenerul de viață al Lorenei Buhnici nu s-a putut abține să nu facă un video în care să își exprime opinia despre tot ceea ce i se întâmplă, pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube.

George Buhnici, primele declarații după ce primit o amendă de 20.000 de lei

De câteva săptămâni bune, declarațiile controversate despre femei pe care George Buhnici le-a făcut despre femeie, în timp ce se afla pe litoralul românesc la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din țară, au fost subiect de discuție pentru multă lume. Mii de oameni au avut reacții acide legat de ceea ce a spus influencerul în ceea ce au numit „scandalul vergeturilor”, iar cele mai multe dintre acestea au devenit virale. Pe lângă acești oameni, zeci de vedete au avut și ele ceva de zis în acest caz, iar mai apoi s-au autosesizat și cei de la CNCD.

După ce George Buhnici s-a prezentaț în cea de-a doua instanță, unde a avut un discurs în apărarea sa și a povestit că a primit tot felul de amenințări din partea oamenilor, a primit și o amendă în valoare de 20.000 de lei ca urmare a afirmațiilor pe care le-a făcut în legătură cu femeile care au vergeturi și celulită, pe care le-a sfătuit ca în loc să învestească bani în tatuaje, să meargă mai bine la sală.

Faptul că a fost sancționat nu i-a picat deloc bine, iar la scurt timp după aceea a făcut un video pe YouTube în care a vorbit, în mare parte, despre amenințările pe care le-a primit, după ce a apărut interviul de la Neversea. De asemenea, a vorbit despre faptul că și el s-a confruntat cu kilogramele în plus și că a tras din greu, pentru a arăta mai bine.

”Împreună cu avocata mea am prezentat argumentele noastre la termenul din data de 23 august, fiind credința noastră că, în ciuda cuvintelor nepotrivite, mesajului transmis nu este unul discriminatoriu. Consider că presa și internetul în general nu sunt locurile unde se decid chestiuni de drept. Și până la articolele pe surse și comunicatul de presă de astăzi am crezut că și autoritățile sunt de aceeași părere.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

M-am înșelat. Credeți că avalanșa de ură, calomniile și amenințările sunt o măsură suficientă pentru interviul meu? Care nu a ținit nicio persoană cu nume și prenume, ci o problemă de sănătate publică. Unde ar trebui să se încheie acest episod, ce ar trebui să pățesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democrația noastră, la fel ca și responsabilitatea în fața legii.”, a declarat George Buhnici, pe YouTube.

La un moment dat, George Buhnici a ținut să precizeze faptul că regretă limbajul pe care l-a folosit în seara respectivă, menționând și că intenția sa nu a fost aceea de a jigni pe nimeni, mai ales că și el a trecut printr-o perioadă mai grea și printr-o depresie, din cauza luptei pe care o avea cu kilogramele în plus. După aceea, a început să își revină și să facă sport, a avut grijă la alimentație și ușor, ușor a slăbit și a fost fericit datorită faptului că are un stil de viață și tocmai de aceea s-a considerat în măsură să dea sfaturi.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

”Regret în continuare că am amestecat unele cuvinte care nu au legătură. Regret și limbajul folosit în acel interviu din creierii nopții. Dar intenția nu a fost niciodată să jignesc. Nu am ascuns că în primul an de pandemie am trecut și eu printr-o creștere în greutate. Se vede pe Youtube, unde am tot publicat clipuri și atunci. Am trecut și printr-o depresie și o serie de probleme medicale asociate. Am început să mă pun pe picioare prin sport și alimentație mai sănătoasă. Dar nu sunt încă acolo unde mi-au recomandat medicii cu care lucrez. Că poate nu sunt eu cel mai în măsură să predic despre avantajele unui stil de viață sănătos, e foarte posibil.

Însă e o certitudine că dieta și sportul sunt primele soluții în lupta cu obezitatea, care e tot mai vizibilă în societatea noastră și că prea puțină lume apelează la ele. Am încurajat, de aceea, pe toată lumea să se îngrijească de propria sănătate. O fac constant prin munca mea. Mai ales în ultimii ani am adunat zeci de ore de interviuri despre aceste probleme cu care mă confrunt și eu. Pentru că obezitatea nu discriminează pe bază de gen.

Citeste si:
Mihai Bendeac a fost amendat cu 10.000 de lei de CNCD: „A făcut o...
Mihai Bendeac a fost amendat...

Lucrez în fața publicului ca jurnalist de 25 de ani, am cazierul curat, deși am fost chemat de suficiente ori în instanță de traficanți, bișnițari sau politicieni corupți. Am fost hărțuit și agresat de nenumărate ori în cariera mea. Dar am rămas integru.”, a mai zis influencerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.