George Buhnici a fost amendat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu suma de 20.000 de lei, iar la scurt timp după aceea a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat dând vina pe emisiunea care a publicat interviul respectiv, pentru tot ceea ce i s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Moderatorul emisiunii Xtra Night Show este nimeni altul decât Dan Capatos, care la rândul lui nu s-a putut să nu îi dea replica jurnalistului.

Dan Capatos i-a dat replica lui George Buhnici

Miercuri, 31 august, a fost o zi grea și decizivă pentru George Buhnici. Acesta a suportat concesințele spuselor sale și a fost amendat de către CNCD cu nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro din cauza afirmațiilor scandaloase despre femei pe care le-a făcut în timp ce se afla la Neversea, despre care mii de oameni au avut ceva de comentat pe internet.

Interviul respectiv a apărut la Xtra Night Show, iar după ce și-a primit pedeapsa pentru spusele sale, partenerul de viață al Lorenei Buhnici a dat vina pe cei care au publicat interviul pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, moment în care Dan Capatos a luat foc și a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptat chiar în cadrul emisiunii sale. Acesta a ținut să menționeze, încă de la bun început, faptul că ei nu au exploatat în niciun fel interviul în care George Buhnici făcea afirmații dure despre femeile care au vergeturi și celulită și că nici măcar nu l-au editat, înainte de a-l urca pe YouTube.

De asemenea, moderatorul a ținut să precizeze că nici nu au dezbătut subiectul, pentru că au mers pe ideea că fiecare om, indiferent de greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții, merită o a doua șansă, pentru a repara ceea ce a stricat. Din câte a povestit chiat Dan Capatos, au decis să nu publice interviul imediat, ci după șapte zile, timp în care au sperat că influencerul va realiza că nu este în regulă ceea ce a declarat și că va lua legătura cu ei, ceea ce în mod evident nu s-a petrecut. Discuțiile au început să apară, după ce a primit amenda uriașă din partea CNCD și a dat vina pe emisiunea moderată de Dan Capatos.

”Noi nu am exploatat în niciun fel acest interviu, în afara faptului de a-l difuza. Nu am făcut dezbateri, cum am fi putut face când eram la Un Show Păcătos, tocmai pentru că am plecat de la premiza că fiecare om merită a doua șansă. (…) Șansa a constat în mai multe momente: acela de a nu difuza imediat interviul, difuzarea lui a avut loc după 7 zile, gândindu-ne că poate în acest timp va realiza grozăviile pe care le-a spus și va da măcar un telefon reporterului care a luat legătura cu el. (…)

Citeste si:
Mihai Bendeac a fost amendat cu 10.000 de lei de CNCD: „A făcut o...
Mihai Bendeac a fost amendat...

Discuția apare în momentul în care, după această amendă, George Buhnici se simte dator de a explica din nou de ce a ajuns în postura de a lua amendă și pentru a doua oară, în cadrul aceluiași scandal, dă vina pe emisiunea noastră.” a declarat Dan Capatos, la ”Xtra Night Show”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.