George Buhnici a scăpat ieftin în urma afirmațiilor scandaloase pe care le-a făcut despre femei, din punctul de vedere al multora care nu s-au putut abține să nu comenteze despre acest subiect în mediul online. Jurnalistul a primit o amendă, iar mulți sunt revoltați în mediul online din cauza faptului că ei cred că ar fi trebuit să primească o sumă mult mai mare de atât, pentru a-și învăța lecția și pentru a nu mai face vreodată o asemenea gafă.

George Buhnici, amendă din cauza afirmațiilor scandaloase la adresa femeilor

În luna iulie a acestui an, în timp ce era prezent alături de partenera sa de viață la Neversea, George Buhnici a oferit un interviu în care a făcut o serie de afirmații scandaloase la adresa femeilor, care au generat mii de reacții pe rețelele sociale. Jurnalistul a spus că merge pe litoral, pentru a vedea o piele lipsită de vergeturi și de celulită, iar mai apoi le-a transmis celor care se confruntă să investească mai mulți bani în mersul la sală, ci nu în tatuaje.

Asta nu este tot. Influencerul a spus și că Lorena Buhnici, soția sa, arată precum o minoră și că se consideră un bărbat norocos din acest punct de vedere, moment în care oamenii au avut o reacție și mai dură.

Mii de oameni, printre care și vedete de la noi din țară, și-au exprimat punctul de vedere în ceea ce privește declarațiile făcute de George Buhnici. De asemenea, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat. La prima audiere, influencerul nu a fost prezent, urmând ca mai apoi să se prezinte în fața instanței cu un discurs special pregătit pentru apărarea sa. Discuțiile au durat în jur de 30 de minute, timp în care acesta a spus că el și partenera sa au primit chiar și amenințări cu moartea, în urma acestui scandal.

Ei bine, a venit vremea ca George Buhnici să își primească pedeapsa și, conform stiripesurse.ro, acesta a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), sumă pe care multă lume o consideră prea mică, având în vedere declarațiile sale.

”Azi ne am pronunțat asupra cazului Buhnici, asupra declarațiilor făcute în cadrul unor emisiuni. Având în vedere impactul negativ deosebit de mare asupra dreptului la demnitate al femeilor, am stabilit o amenda de 20.000 de lei. Precizez ca la acest cuantum am ajuns după ce am luat în considerare faptul ca domnul Buhnici a cerut scuze public pentru declarațiile sale, în mare parte ambigue. Doar că aceste scuze publice au venit la o perioadă foarte lungă de la declarațiile inițiale”, a declarat oficialul CNCD, conform fanatik.ro.

Citeste si:
ANAF, amendă record pentru un mare lanț de magazine din România. De...
ANAF, amendă record pentru un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.