George Buhnici s-a prezentat, în sfârșit, la audierile Consiliulului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce în prima fază a preferat să nu onoreze instanța cu prezența sa. Acesta a avut și un discurs în apărarea sa, iar discuțiile au avut loc timp de aproximativ 30 de minute.

George Buhnici, prezent la audierile CNCD

În luna iulie a acestui an, în cadrul festivalului Neversea, George Buhnici a făcut o serie de declarații controversate legate de femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. Mai exact, fosta vedetă Pro TV a declarat că el merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una care să nu aibă deloc vergeturi și nici celulită, motiv pentru care care tot internetul a luat foc.

Asta nu este tot! Jurnalistul a mai spus despre partenera sa de viață, Lorena Buhnici, că arată precum o minoră în timp ce o întoarcea pe toate părțile în fața camerelor de filmat, declarându-se un bărbat norocos în acest sens. Nu a durat mult, iar mii de oameni au început să își dea cu părerea despre afirmațiile făcute de George Buhnici, iar toate acestea au dus la autosesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), unde jurnalistul nu s-a prezentat prima dată.

Ei bine, de data aceasta, George Buhnici a decis să îi onoreze cu prezența sa și a venit pregătit cu un discurs în apărarea sa, iar discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar influncerul și-a cerut scuze spunând că atât ea, cât și partenera ei de viață au primit amenințări cu moartea.

„De data aceasta s-a prezentat. Discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar George Buhnici și-a cerut scuze, ne-a spus că a primit amenințări cu moartea atât el, cât și soția lui. A avut o atitudine corectă la audieri”, au declarat surse din cadrul CNCD, pentru libertatea.ro.

Verdictul în acest caz va fi dat la începutul lunii septembrie, după cum Cristian Jura, membru al Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Citeste si:
George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa. Declarațiile...
George Buhnici atrage din nou...

„Pentru faptele în care este discriminat un grup de persoane, în cazul de față, domnul Buhnici s-a adresat femeilor în general, așadar ne putem raporta la un grup și nu la o persoană, amenda este între 2000 și 100.000 de lei”, a declarat Cristian Jura, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.