George Buhnici șochează din nou! O serie de imagini mai vechi cu jurnalistul au început să circule pe internet, iar cei care nu îl port ierta pentru interviul pe care l-a acordat la Neversea l-au taxat imediat. Unul dintre cei care a avut ceva de comentat, imediat după ce a realizat ce a putut spune în trecut jurnalistul, a fost nimeni altul decât Mircea Badea care l-a comparat pe soțul Lorenei Buhnici cu Alexandru Cumpănașu.

Cum a reușit George Buhnici să șocheze din nou

Interviul pe care George Buhnici l-a acordat în cadrul festivalului Neversea a devenit viral pe internet, din cauza afirmațiilor dure pe care partenerul de viață al Lorenei Buhnici le-a făcut la adresa femeilor care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. El a mărturisit că merge la mare pentru a vedea piele și le-a sfătuit pe femeile care au vergeturi și celulită să mai meargă pe la „săliță”, în loc să investească bani în tatuaje, motiv pentru care mii de oameni care nu au rezonat cu părerile lui i-au sărit în cap.

De asemenea, au fost puși la punct și acei puțini oameni care au sărit în apărarea vloggerului și care i-au acceptat scuzele, la aproximativ două săptămâni distanță de la incident. Așa cum era de așteptat, cei mai mulți nu au crezut în cuvintele acestuia, având în vedere ce spusese anterior. Între timp, au început să devină virale pe TikTok și filmări mai vechi în care George Buhnici a făcut declarații scandaloase cu privire la minore.

„De ce? Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”, spunea George Buhnici într-o discuție purtată cu Marian Andrei, un fost coleg de-ai lui.

Imaginile respective au ajuns și la Mircea Badea, care ca de fiecare dată nu s-a putut abține să nu comenteze pe marginea subiectului. Acesta a fost în stare de șoc și a făcut câteva afirmații dure despre colegul lui de breaslă despre care, cel mai probabil, și-a schimbat părerea chiar după ce a apărut pe internet controversatul interviu de la Neversea. De data aceasta, Mircea Badea a ținut să precizeze, printre altele, că soțul Lorenei Buhnici este noul Alexandru Cumpănașu.

„Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava? Cum a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva? Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină.

Citeste si:
Robert Turcescu intră în echipa Metropola TV. Jurnalistul prezintă...
Robert Turcescu intră în...

Doamne! E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta”, a spus Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.