Daniel Pavel este fericit alături de noua lui parteneră, care în primă fază a fost doar una dintre fanele sale, până în momentul în care a cunoscut-o. Cea care i-a furat inima prezentatorului Survivor România se numește Ana Maria Pop și este, după părerea acestuia, femeia ideală pentru el care îl înțelege și care îi este alături chiar și în cele mai dificile momente din viața sa, motiv pentru care este foarte recunoscător.

Ana Maria Pop, de la fană la iubită

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câteva luni bune, cu frumoasa lui parteneră de viață, Ana Maria Pop. Cei doi s-au afișat încă de la începutul relației împreună, spre bucuria fanilor cărora le place să fie mereu la curent cu tot ceea ce se petrece în viața prezentatorului de la Pro TV. Cei doi îndrăgostiți au făcut destul de multe lucruri împreună până la momentul actual și nu au de gând să oprească aici, fiindcă au multe planuri de viitor împreună.

Povestea lor de iubire este una foarte frumoasă, iar într-un interviu pe care îndrăgitul prezentator l-a acordat recent a vorbit despre cum a început totul între ei, recunoscând că a fost cucerit de partenera sa de viață, încă din prima clipă în care a văzut-o. A fost, așadar, dragoste la prima vedere. Daniel Pavel a întâlnit-o pe Ana Maria Pop în cadrul unui eveniment la care ambii au luat parte, în urmă cu aproximativ un an, iar din acel moment ei au fost nedespărțit și au profitat de fiecare moment petrecut unul alături de celălalt.

De asemenea, moderatorul a zis că iubita lui părea din altă lume și nici măcar nu știa cum anume să îi vorbească. Fiind ziua lui, acesta este de părere că a primit cel mai frumos din lume și anume o conversație cu femeia care i-a devenit parteneră de viață și pe care acum o iubește din tot sufletul lui, pentru care ar face orice și alături de care se vede trăind până la finalul vieții sale.

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a declarat Daniel Pavel, pentru viva.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Ana Maria Pop a oferit și ea câteva declarații despre partenerul ei de viață pe care îl admira enrom, încă dinainte de a-l cunoaște, pentru că și ea a fost fană a emisiunii pe care acesta o prezintă, Survivor România. A fost surprinsă de profesionalismul li pasiunea cu care iubitul ei făcea lucrurile, dar după ce a ajuns să îl cunoască, a realizat că șarmul lui este mult mai puternic în realitate.


„Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică? Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show”, a zis la rândul ei Ana Maria Pop.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.