Showbiz 31 Mai 2022 10:57 de Diana Oprișan
Daniel Pavel scrie o carte și a dat deja primele declarații despre proiectul la care lucrează de ani buni și în care are mare încredere. Se pare că nu mai are atât de mult de scris din ea și își dorește să o lanseze alături de colegii lui, doar că la momentul actual nu are suficient timp pentru a se ocupa de acest proiect și nici de altele.

Daniel Pavel, declarații despre cartea pe care o scrie

Daniel Pavel este, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară, mai ales datorită proiectului Survivor România. Încă de când au început să se difuzeze la TV primele ediții ale sezonului trecut, el a reușit să le câștige simpatia celor din fața micilor ecrane, iar când a apărut pe internet informația conform căreia show-ul va fi cumpărat de Pro TV, mulți au pariat pe faptul că nu el va fi cel care va prezenta următorul sezon, dar s-au înșelat în privința acestui aspect.

Din fericire pentru cei care nu și-au imaginat emisiunea în absența lui, a fost o mare bucurie când au aflat că tot el este cel care va modera concursul. Ei bine, având în vedere că în seara aceasta va avea loc marea finală Survivor România, mulți dintre admiratorii lui s-au înrebat ce anume va face până anul viitor, iar el a povestit cu lux de amănunte care sunt planurile sale. Acesta se pregătește de lansarea unei cărți, la care a început să scrie încă de pe vremea când lucra la radio, în Viena, deși a recunoscut că încă mai are de lucrat la ea. Își dorește să o lanseze alături de colegii lui, în viitorul apropiat.

„Am proiectul unei cărți pe care l-am început când eram încă pe radio, la Viena. Mai am undeva la 20% de scris din ea și aș vrea să o scriu și să o lansăm împreună cu colegii mei. Proiecte sunt, dar admit în momentul aceasta că, față de dinamica nebună a filmărilor și a proiectului Survivor, orice aș face nu e acolo.

Cartea este din perspectiva unui moderator de radio, asupra unor povești la granița dintre realitate și ficțiune și fiecare rubrică este introdusă ca o moderare de radio, cu toate detaliile, așa cum făceam comentarii pe trasee. Sunt 8 povești în care explic clar, cu emoție. Sper să ajung tot la emoție. Povești din sfera ficțiunii istorice pe care le introduce un moderator, un personaj generic, suntem toți moderatori de radio în viețile noastre.”, a declarat Daniel Pavel, pentru paginademedia.ro.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Din câte a povestit chiar prezentatorul de la Pro TV, autobiografia este realizată ”pictură în pictură” și nu este despre propria lui persoană, ceea ce nu înseamnă că nu va fi și el prezent printre personajele cărții. Daniel Pavel a preferat să păstreze anumite detalii doar pentru el, printre care se află și numele cărții. De asemenea, a mărturisit că el a scris dintotdeauna, doar că la un alt nivel și nu își imagina că va lansa vreodată o carte.

„Moderatorul introduce practic rubricile ca pe niște povestioare, 8 la număr. E o premieră, nu am mai vorbit de carte public până acum. E interesant și titlul cărții, pe care nu-l dezvălui încă. E vorba de procastinare. Am scris întotdeauna, fie că am scris la nivel pragmatic, în sensul că am făcut comunicate de presă sau scrisul de texte, de script, ce urma să spun pe radio sau pe TV. Genul acesta de scriitură mă va plasa și pe mine pe modelul maeștilor olandezi din secolul XVII. Apar și eu, însă ca un personaj mic într-un context mai mare sau colectiv. Sunt și eu acolo”, a mai zis prezentatorul emisiunii Survivor România pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Andreea Tonciu, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă a...
Andreea Tonciu, reacție...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.