Showbiz 13 Mai 2022 14:53 de Diana Oprișan
Prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, a vorbit despre studiile pe care le are. Uite care este liceul la care a decis să meargă.

Ce liceu a terminat Daniel Pavel

Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România și le-a câștigat simpatia celor de acasă în cadrul emisiunii Survivor România, pe care a prezentat-o sezonul trecut și pe care are onoarea de a o modera și anul acesta. Niciunul dintre fanii concursului nu și-ar fi putut imagina acest show în absența lui, iar mulți au fost ferm convinși că nu va mai face parte din proiect odată cu mutarea de la Kanal D la Pro TV, dar în realitate lucrurile nu au stat chiar așa.

Văzându-l ediție de ediție pe micile ecrane, telespectatorii au fost curioși să afle mai multe lucruri despre el, inclusiv despre studiile moderatorului. Ei bine, domnul Dan, așa cum îl numesc concurenții de la Survivor România, ar fi putut foarte ușor să opteze pentru un liceu din București, pentru că nu ar fi fost nevoit să se deplaseze, iar costurile ar fi fost și ele mult mai mici. Nu i-a păsat de niciun aspect dintre acestea și a mers la Constanța, unde a urmat Liceul de Marină “Navrom”, pentru că de mic copil a fost pasionat de astfel de activități și mai presus de toate a iubit lectura.

După terminarea studiilor, a lucrat câțiva ani pentru marina comercială, pentru ca mai apoi să intre în lumea radioului și a televiziuni, unde i-a plăcut și unde, de asemenea, a și rămas.

“Tranziţia a fost tot din sfera lecturilor, adică citeam foarte mult în anii ’80. Am beneficiat de o bibliotecă impresionată pe care o are tatăl meu. Am avut o bibliotecă în care mi-am construit lumi imaginare, atunci când nu aveam acces la filme. Ca şi pasionat de Columb, Bartolomeu Diaz sau Magellan, mersul la marină mi s-a părut absolut natural. Ce nu am realizat, adică nu a fost cazul, era că în 1990 când am plecat la drum eu puteam să fac un liceu în Bucureşti, eram bun pe matematică, istorie, însă ceva m-a atras la Liceul de Marină Navrom din Constanţa”, a declarat Daniel Pavel, conform cancan.ro.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.