Ana Morodan a fost mereu o femeie asumată și a spus de nenumărate ori că nu își dorește un copil, dar nu multă lume a înțeles de ce mai exact a luat blondina o asemenea decizie. Într-un podcast unde a fost invitată recent, a încercat să lămurească pe toată lumea în ceea ce privește acest subiect sensibil.

Ana Morodan, despre motivul pentru care nu își dorește un copil

Ana Morodan muncește din greu, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta este conștientă că toate lucrurile pe care a reușit să le facă până la această vârstă au venit la pachet cu o serie de sacrificii pe care a fost nevoită să le facă. În urmă cu câteva zile bune, „Contesa Digitală” a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube, iar în cadrul acestuia a dat o serie de declarații extrem de interesante.

În primă fază, Ana Morodan a spus că faptul că muncește din greu și că a reușit să fie atât de sus a venit la pachet cu un preț, unul pentru care nici măcar ea nu a fost pregătită. A reușit să învețe extrem de multe lucruri și din trecutul ei și știe foarte bine ce își dorește de la viață, chiar dacă oamenii din jur nu sunt de acord cu toate deciziile pe care le-a luat până la momentul actual.

„Deci am ajuns acest simbol al overworking-ului românesc. Ok, I can work with that. Nu mai vreau să propovăduiesc asta, dar cred că e extrem de important ca oamenii să știe că asta vine cu un preț, cu un mega preț pe care nici măcar eu care pot să-ți spun că până acum am trăit pe sistemul ăsta în care știi … pe analiza tranzacțională se spune că noi avem trei ipostaze ale sinelui: Părintele, Copilul și Adultul. Eu am trăit foarte mult în ipostaza copilului”, a declarat Ana Morodan, în podcast-ul Fain&Simplu.

Având 37 de ani, nefiind căsătorită și neavând un copil, multă lume a fost curioasă să afle de ce a luat decizia de a nu-și întemeia o familia și de a nu deveni mamă. Vedeta a spus clar care este motivul pentru care a decis să mi aducă pe lume un copil, pentru că este o femeie care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, fără să se ascundă după deget.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

De asemenea, blondina a spus că afacerea de care se ocupă este copilul ei și că orice bărbat va râde de lucrul acesta, va fi eliminat din viața sa imediat, fără să stea prea mult pe gânduri. Este un compromis pentru ea, dar nu regretă nicio secundă deciziile pe care le-a luat până la momentul actual.

„E foarte important ca oamenii să înțeleagă care este prețul pe care ești dispus să-l plătești. Eu, până acum, am fost dispusă să-l plătesc. Sunt un om foarte asumat, sunt o femeie care poate să spună direct, eu nu vreau să fac copii. Pentru mine, business-ul meu este copilul meu, drept dovadă, poți să fii și partenerul meu de viață. Dacă te-ai luat de business-ul meu, te rad de pe fața acestui pământ. Depinde până unde vrei să mergi cu acest compromis și cât ți bine să-l faci”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Ana Morodan, dezvăluiri tulburătoare după incident: „Asia Express...
Ana Morodan, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.